Afyonkarahisar Dinar İlçe Millieğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, tüm öğrenciler, öğretmenler, Kurum Müdürleri ve Kaymakam tarafından çok sevilen, her insanla barışık, hayat dolu Müdür’ün Kayseri’ye tayini çıktı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Dinar İlçe Millieğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, tüm öğrenciler, öğretmenler, Kurum Müdürleri ve Kaymakam tarafından çok sevilen, her insanla barışık, hayat dolu Müdür’ün Kayseri’ye tayini çıktı.

Sosyal medya hesabından sevdiklerine ve meslektaşlarına seslenen Hasan Tahtaoğlu şu ifadelere yer verdi;

Saygideger Mesai Arkadaslarim,Kiymetli Veliler, Sevgili Ogrenciler ;

2011 yilinda Dinar Ilce Millî Egitim Müdürü olarak baslamis olduğum görevimden 21.09.2018 tarihi itibariyle ayrıldım. Yaklasik 8 yil gibi uzun bir süre siz değerli meslektaşlarımla uyumlu bir şekilde çalıştım. Meslege başlamış oldugum gunden bungune kadar ulkemizin farkli illerinde 23 yıla yakin gorev yaptim, Tayinimin Memleketim olan Kayseri iline cikmis olmasindan dolayi mutluyum ancak uzun bir sure Dinar da gorev yaptigim donemde cok guzel unutulmaz dostlarimizin olmasi ve bu dostlarimizdan ayriliyor olma nedeniyle de huzunluyum.

Dinarda İlce milli Egitim muduru olarak gorev yaptigim sure icinde Ilcemizin Egitim ogretim seviyesinin yükselmesi icin tum imkanlarimizi seferber ettik gerek akademik başarıda gerekse de sosyal kulturel faliyetlerde buyuk basarilar elde edildi.Bu basarilarda idareciler basta olmak uzere ogretmen ,veliler ve ogrencilerimizin rolu buyuktur.Emeklerinden dolayi herkese tesekkur ediyorum.

2011 yilindan 2018 yilina kadar fiziki imkanları yetersiz olan okullarimiza yeni derslikler yaptırdık, ilcemize toplamda 146 derslik, 700 kisilik yurt yapilmasina vesile olduk. Okul öncesi, ilköğretim ve Ortaöğretim Okullasma oranlarimizi Türkiye Ortalamasinin üzerine tasidik, Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetlerde Il dereceleri, bolge yarismalarina katilma imkani bulduk.okullarımızın fiziki alt yapılarının güzellestirilmesinde, yeni okul türlerinin kazandırılmasında katki saglayan basta bakanligimiz olmak uzere Sayin Valimize Milletvekilimiz Sayin Av.Ali Ozkaya ya,Il millî egitim mudurumuze, mudur yardimcilarimiza, sube mudurlerimize , teftis kuruluna,Il ozel idaresi genel sekreterliğine, Ilce Kaymakamimiza , Belediye Baskanlarimiza,Il genel meclis uyelerimize,ilce daire mudurlerimize Ilce milli egitim sube mudurlerimize, okul yönetici arkadaslarima ve ilcemiz personeline, sivil toplum kuruluslarinin degerli yoneticilerine, Muhtarlarimiza, hayirseverlerimize , egitime katki sunan herkese ayrı ayri tesekkur ediyor şukranlarimi sunuyorum .

Yoğun is temposu içinde farkında olmadan kirdigimiz, uzdugumuz arkadaşlarımız olmuştur, kesinlikle sahsi,kasti davranislar olmamistir, hakkinizi helal edin, benim hakkim var ise helal olsun.Sizlere çalışmalarınızda basarilar dilerim, ailenizle ve sevdiklerinizle saglikli, huzurlu mutlu yasam diliyorum, Allaha Emanet olun Saglicakla kalin.. Selamlar…



 

HABER : AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )