Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Buhurcular Huzurevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından aşure ve keşkek günü düzenlenerek yıllardır süren gelenek bozulmadı.rnHuzurevi Başkanı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Buhurcular Huzurevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından aşure ve keşkek günü düzenlenerek yıllardır süren gelenek bozulmadı.
Huzurevi Başkanı Aynur Toker ve dernek üyeleri tarafından organize edilen etkinliğe ilçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Osman Çizmeci, ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar ve Daire Müdürleri katılırken, etkinliğe basın tarafından da ilgi yoğun oldu. Protokol ve Huzurevi sakinlerine, keşkek ve aşure ikramı sonrasında Huzurevi Başkanı Aynur Toker, yapılan hizmetlerden dolayı Kaymakamlığa, belediyeye ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Huzurevi bahçesinde çay ikramı yapılan ziyaret heyetine, huzurevi sakini Aşık Şakir Erbudak bağlama çalarak Dinar Türküleri söyledi. Buhurcular Huzurevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ve keşkek günü hakkında Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar memnuniyetini belirterek dernek hakkında “eksik ve ihtiyaçları konusunda elimizden gelen her türlü desteği yapmaya hazırız” dedi. Yaklaşık 3 saat süren etkinlik akabinde yaşlıların gönülleri alınarak ziyaret sona erdi.