Afyon'un Dinar ilçesine bağlı Pınarlı Köyü'nde yaşayan çift Zeliha ve Cevdet Uysal 5 gündür kayıp. 3 çocuk sahibi çiftin çocukları Denizli’de oturan dayılarından şüpheleniyor.
Afyon'un Dinar ilçesine bağlı Pınarlı Köyü'nde yaşayan çift 64 yaşındaki Zeliha ve 66 yaşındaki Cevdet Uysal  5 gündür kendilerinden haber alınamıyor. Denizli’den misafirliğe giden gelinleri Hatice son kez 25 Ekim tarihinde görmüştü kayınpederi ve kayınvalidesini. Büyük oğulları Armağan Uysal ise o günün akşamında babasıyla konuşmuştu. Çarşamba gününden beri haber alınamayınca yaşlı çiftin kayıp olduğu anlaşıldı. Oğlu Uysal bahçedeki tahribatları dikkat çektiğini söyledi.

ÇİFTTEN NE OLDUYSA KAHVALTILARINI YAPTIKTAN SONRA OLMUŞ

Çiftin çocukları eve girdiklerinde kahvaltılıkların sininin üzerinde olduğunu ve annelerinin asla onları açıkta bırakmayacaklarını, terliğinin birinin bir tarafta diğerinin başka tarafta olduğunu dolayısıyla bir telaş durumu olduğunu düşündüklerini belirtti.

Dayısının silahının olup olmadığını bilmeyen Hacer, varsa da silah ruhsatlıdır dedi. Oğulları, anneleri ve babaları için çok endişelendiklerini söylendi, gözyaşlarına hakim olamadı. Annesi ve babasının kimseye bir zararı olmadığını söyledi.

YAYINA BAĞLANDI

Denizli’de yaşayan Dayı Bünyamin Altınay telefonla yayına bağlandı. Jandarmaya haber verdiklerini söyleyen dayı iki gün nezarethanede yattığını ifade etti.  Kendisinden şüphelendikleri üzerine verilen soruya ise; Kendisi arasında yaşanan sorunların olduğu için kendisinden şüphe edildiğini söyledi.