Dinar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar Cumhur İttifakı Cumhur İttifakı Seçim Bürosunu ziyaret etti.



Dinar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, CHP ve İYİ Parti yönetim kurulu üyelerini Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.



Gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı; “Öncelikle şunu belirteyim bu ziyaretiniz bizleri gerçekten çok onurlandırdı. İnşallah seçim süreci boyunca aynen bu şekilde demokratik ortamda, barışçıl fitneden ve kavgadan uzak kazasız belasız bir seçim diliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan Dinarımız olsun. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette konuşan Dinar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar; “Her şeyden önce Dinar diyoruz Dinar’da hizmetle alakalı elimizi taşın altına koyduk. Bu gün burada sizleri ziyaret etmek seçim büronuzun hayırlı ve olmasıyla temennisiyle geldik. Belediye Başkan adaylığı gerçekten çok zor. Yürek ister. Bu yürekliliği gösteren değerli Nihat kardeşimi kutluyorum. Dinar her şeyin en güzeline layık bizde diyoruz ki Dinar’a hizmet edeceğiz. Hizmette yarış edeceğiz. Cenab-ı Allah utandırmasın. Sonuç ne olursa olsun bizler bu yolda bu taşın altına elimizi değil vücudumuzu koymuş arkadaşlarız. Dinar çok büyük bir yer değil herkes birbirinin arkadaşı kardeşi. Sizlerden istirham ediyorum. Hiç kimse hiç kimseyle ilgili eleştiride bulunmasın. Amacımız Dinar ile alakalı projeniz var ise bizlere getirin bakın Nihat kardeşimde burada biz bunlara saygı duyuyoruz bunları yapmakla alakalı da canla başla çalışacağımızı buradan sizlere arz ediyoruz. Ben diyorum ki Dinar bizim başka Dinar yok 10 yıldır Dinar’a hizmet etmek içinde canla başla çalışıyorum. Biz iyi günde, kötü günde, acı günde mutlu günde birbirimizin yanında olmak zorundayız. Ben sonuç ne olursa olsun diyorum ki eğer Nihat kardeşim kazanırsa daha önce de kendisine vaat ettim. Bana düşen görevde çağırması gerekirse çağırabilir derim ki başkanım emret Dinar ile ilgili yapacağım ne varsa yapmaya hazırım.” dedi.

Belediye Başkan adaylarının konuşmalarının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er ve Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Karahan birer konuşma gerçekleştirdi. Dört partinin de ilçe başkanları yerel seçimlerin sakin ve düzeyli bir ortamda yapılması temennisi, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Konuşmaların ardından İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk, Cumhur ittifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan adayı Nihat Sarı’ya çiçek takdim etti.