Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasında Dinar’da gerçekleşen ittifak sonrası ilk MHP-AK Parti toplantısı Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın katılımıyla yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasında Dinar’da gerçekleşen ittifak sonrası ilk MHP-AK Parti toplantısı Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın katılımıyla yapıldı.

Dinar AK Parti İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıya, AK Parti Belediye Başkanı ve İttifak Adayı Nihat Sarı, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, partilerin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Dinar’da her şeyin konuşulup anlaşmaya varıldığını ve MHP-AK Parti ittifakının yapıldığını söyledi.

Bu süreçten sonra, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak seçimleri kazanmak istediklerini de belirten Özkaya şunları söyledi, “Belediyeyi aldığımızda ilk işimiz Menderes Nehri etrafını yeşillendireceğiz, yürüyüş yolları yapacağız. Devlet Su İşleri Isparta Bölge Müdürlüğüne bunun projesini çizdirdik. Galericiler ve zahirecilerle ilgili sitemiz ise TOKİ arsasını aldı projesini bitirdik. O esnaflarımızı bir kere daha çağıracağız. Fikir ve düşünceleri varsa onları alacağız. Hemen imar planını TOKİ’ye yaptıracağız. Diğer bir projemiz ise kazandığımızda iki üç ay içerisinde içme suyunu vereceğiz. OSB’ye Denizli’den yeni firmalar geliyor. Belediyemiz her gün yeni fabrikalar gelmesi için koşacak. Bizim insanlarımız bizlerden iş istiyor. Belediye başkanı Ankara’nın kapısını aşındıracak. Afyonkarahisar belediyemizle konuştuk, Dinar’ın çöpü Afyon merkeze taşınacak. Çivril yoluna gittiğinizde utanıyorsunuz, her yer çöp poşeti. Mezbaha ise mutlak suretle hemen yapılacak. Ya biz belediye olarak yapacağız ya da özel sektöre bunu yaptıracağız. Dinar gibi koskoca büyük bir ilçe Keçiborlu’ya gidip hayvanını orada kestirmesi utanılacak bir durumdur. Bütün bunları başarmamız için ise iki partideki kardeşlerimiz birlik ve beraberliği sağlaması lazım. Tam bir muhabbetle, saygıyla, hürmetle devam edeceğiz. Nihat Sarı Ak Parti’nin ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayıdır. Meclis üyelerini de belirleyeceğiz. Burada herkes hem fikirdir. Kimsenin de bir itirazı olmaz. Herkes gönül huzuruyla yarına koşması lazım” dedi

Nihat Sarı: Kapınızı Aşındıracağız

AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı adayı Nihat Sarı’da belediye başkanı olduktan sonra Ankara’da Ali Özkaya’nın kapısını aşındıracağını, yapacağı projelere de bürokraside yardımcı olunması gerektiğini belirtti.