Açılış törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Taytak, il başkanları, kasaba belediye başkan adayları , il ülkü ocakları başkanı, Dinar ülkü ocakları başkanı, Ak Parti Dinar gençlik kolları, Kadın Kolları, Dinar halkı, köy ve kasabalardan gelen vatandaşlar katıldı.

Dinar Adliye mahallesi Şehit Nedret Gürcan Caddesinde açılışı yapılan seçim bürosunun açılışına yoğun katılım gerçekleştirildi.

Cumhur ittifakı seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Cumhur ittifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı Dinar Halkına seslendi.

Belediye Başkan Adayı NİHAT SARI, “Cumhur İttifakı Seçim Büromuzun açılışına hoş geldiniz.

Dinar’da 31 Mart 2019 seçimlerinde Cumhur ittifakının belediye başkan aday olma görevini bana layık gören ve sürecin oluşması için canla başla çalışan milletvekillerimiz sayın Ali Özkaya ve sayın Mehmet Taytak beye çok teşekkür ederim. Bu onur ve gurur verici görevin şahsım ve partimiz adına sorumluluğunun çok ağır olduğunun bilincindeyim o yüzden startını verdiğimiz bu seçim sürecinde ve 31 Mart sonrasında Dinarımızın sorunlarının iyi tespit etmiş biri olarak amacı hizmet odaklı tüketen değil üreten bir belediyecilik anlayışı ile bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize inancım tamdır.



Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile 31 Mart’tan zaferle çıkacağımıza inanıyor sevgi ve saygılarımı sunuyor hepinize çok teşekkür ederim.” dedi daha sonra Seçim bürosu açılışında konuşan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “ Bugün burada kardeşliğin birlikteliğin ittifakın açılışını yapıyoruz. Dinar’da ittifak yaparak burada kol kola girerek Ak Parti belediyeciliğini ittifak belediyeciliğini sizlerle göstereceğiz Dinar’a hizmet getireceğiz.” Dedi bir sonra ki konuşmacı ise Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkahisar Milletvekili Mehmet Taytak şunları söyledi. Taytak, “ Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Gün bugün arkadaşlar, Dinar’a girdiğimizde gördüğümüz bu güzellik bu birliktelik bu kardeşlik bu coşku her şeyin cevabıdır. Milliyetçi Hareket Partisinin Adayını Ak Partiden gösterdik, bizim oyumuz Dinar’da Ak Partiyedir. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi son konuşmayı gerçekleştiren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “ Gönül birlikteliğine hoş geldiniz. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Dinar’da bir tarih yazılacak göreceksiniz hep birlikte sizlerle beraber yazacağız.” Dedi

Konuşmaların ardından Seçim bürosunun kurdelesin Milletvekilleri tarafından kesildi. Seçim bürosunun içerisinde milletvekillerine çiçek takdim edildi. Seçim bürosunun önünde çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış töreninde milletvekilleri ile vatandaşların toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.