Dinar Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik sömestr tatilinde eğlence programı devam ediyor.

18-26 Ocak 2019 tarihlerinde IYAŞ AVM’de gerçekleştirilen ve 29 Ocak ile 02 Şubat 2019 tarihlerinde de devam edecek olan çocuk eğlence programını ziyaret eden Belediye Başkanı Saffet Acar çocuklarla buluştu.

Dinar IYAŞ Alış-Veriş merkezinin üst katında bulunan alanda devam eden çocuk eğlence programında çocuklara özel, dan şov, hediyeli yarışmalar, kukla tiyatrosu, duvar boyama, kum boyama sanatı, kapı süsü yapma, Türk Bayrağı kumaş üstü ebru yapma gibi etkinlikler düzenlendi.

Gönüllerince vakit geçiren, belediyenin düzenlemiş olduğu etkinlik için başkan Saffet Acar’a teşekkür eden çocuklar ve aileleri bu tür eğlence programlarının her zaman yapılmasını istediklerini, Dinar Belediyesinin de bu konu da çok duyarlı olduğunu söylediler.

Çocuklarla buluşarak onların eğlencelerine ortak olan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar etkinlikte yaptığı konuşmasında, 15 tatilde çocukların ve öğrencilerin en iyi şekilde eğlenmeleri için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi, “Bu gün burada çocuklarımızın, evlatlarımızın yanlarında olmaktan son derece mutluyum. Çünkü onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Onları çok seviyorum, inanın buraya geldiğimde çocukları görünce çok büyük bir enerji hissettim. Yarıyılı bitirttik. Karnelerinizi aldınız. Hepinizin karnesinin çok iyi olduğunu biliyorum. Sizler inşallah okuyacaksınız ve bu memlekete hizmet edeceksiniz. Ben inanıyorum ki sizler bizlerin yüzünü güldüreceksiniz. Sizler varsanız bizler varız. Sizler bizim ümidimizsiniz” dedi.