Dinar Belediyesi bünyesinde memur ve daimî işçi olarak çalışan toplam 103 personeli kapsayan maaş promosyon ihalesi Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı başkanlığında 6 bankanın katılımıyla Belediye Meclisi Toplantı salonunda düzenlendi.

6 bankanın katıldığı promosyon ihalesi sonucunda en yüksek rakam olarak 21.500 TL promosyon teklifi veren Vakıflar Bankası Dinar Şubesi maaş promosyon ihalesini aldı. İhalenin yapılmasının ardından bugün Belediye encümeni huzurunda gerçekleşen promosyon ihalesi protokolünü Başkan Sarı ve Vakıflar Bankası Dinar Şube Müdürü Melih Başeken imzaladı. Promosyon ödemesi 15 Ekim’de ödenecek maaşların akabinde personellerin hesaplarına yatırılacak.

“PERSONELİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Başkan Sarı, “Açık artırma usulüyle yapılan ihalede Vakıflar Bankası her bir çalışanımıza 21.500 TL promosyon teklif ederek, ihaleyi aldı. Bizler her zaman personelimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizde vatandaşlarımıza güzel hizmetler veriyoruz. Bu bağlamda Personellerimize promosyon ücretlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim ağız tadıyla aileleri ile birlikte yedirmeyi nasip etsin.” dedi.