Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

 

Dinar Belediyesi, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında görsel ve çevresel kirliliğin önüne geçmek ve plastik poşet kullanımını engellemek için 10 bin adet bez çanta dağıtımına başladı.

Sıfır Atık Projesi kapsamında Dinar Belediyesi de vatandaşlarına bez çanta dağıtarak destek oldu. Başlatılan projenin çevreye verilen zararın önüne geçilmesi için uygulandığını belirten Belediye Başkanı Saffet Acar konuyla alakalı yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Burada önemli olan atıkların sadece bir çöp olmadığını onun ötesinde doğayı kirleten, çevremizi rahatsız eden özellikle sağlığımıza ve ekonomimize zarar veren bir şey olduğunu görebilmektir. Bunun için çöpten geri dönüşümü en iyi şekilde sağlamaya, ülkemize ekonomik katkı sunmaya ve çevremize olan zararını önlemeye devam ediyoruz. Dağıttığımız bez çantalarla başlatılan uygulamaya katkı sağlamış oluyoruz" diye konuştu.

Dinar Belediye Zabıta ekipleri tarafından Fatih Mahallesi TOKİ evlerinde, 110 konutlarda ve Özyuvam sitesinde dağıtımı devam eden çantaların bütün hanelere dağıtılması bekleniyor.