Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Belediye Meclis Üyesi Veli Özcan Galericiler Sitesi projesi ve diğer projeler için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine Türkiye Büyük Millet Meclisinden başlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Belediye Meclis Üyesi Veli Özcan Milletvekilleri Ali Özkaya ve Mehmet Taytak ile projeler hakkında görüşmesinin ardından belediye mezbahanemizin açılış törenine davet etti. Akabinde TOKİ Daire Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü ziyaret ederek Galericiler sitesi projesinin dosyasını teslim etti. Son olarak Türkiye Belediye Birliği ile bir görüşme gerçekleştirerek ziyaretlerini tamamladı.

Başkan Sarı ziyaretle alakalı yaptığı açıklamasında ise şunları söyledi, “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz son derece verimli geçti. Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Mehmet Taytak ile projelerimiz hakkında görüşerek 14 Ekim de açılışını yapacak olduğumuz mezbahanemizin açılış törenine davet ettik. Daha sonra TOKİ Daire Başkanlığına giderek Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk beye Galericiler Sitesi Projesi hakkında bilgi vererek dosyamızı hayırlısıyla teslim ettik. İnşallah Galericiler Sitemizi ilçemize kazandırarak galerici esnafımızı bir araya getirip bir bütünlük oluşturacağız. Son olarak ise Türkiye Belediyeler Birliği ile görüşmelerimizin sonucunda 1-2 hafta içerisinde 1 adet İtfaiye aracının ve 1 adet damperli kamyonun da ilerleyen zamanda hibe olarak belediyemize teslim edileceğinin sözünü aldık. İnşallah ilçemize kazandıracak olduğumuz projeler ile örnek bir ilçe olacağız” dedi.