AFYONHABER'DEN BİLGİLENDİRME AÇIKLAMASI



Son zamanlarda, bazı ticari firmalara, şirketlere, belediyelere, resmi kurumlara reklam, haber vb. çalışması yaptıklarını söyleyen kişilerin "Afyonhaber" adını kullanarak ulaşarak haksız kazanç ve menfaat temin etmeye çalıştıkları görülmektedir.



Afyonkarahisar'ın en yaygın, en çok okunan, en etkili sitesi olarak "AFYONHABER (www.afyonhaber.com) adını kullanarak" ya da "AFYONHABER (www.afyonhaber.com) taklidi site açarak" haksız kazanç, menfaat sağlamaya çalışan kişi ve kurumlara karşı muhatap ilgilileri, mağdur olmamaları adına uyarıyoruz.



AFYONHABER (www.afyonhaber.com/com.tr), logosu, markası ve domainleri ile Karakter Radyo Televizyon Tanıtım Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. adına tescilli bir markadır. 



AFYONHABER'in, (www.afyonhaber.com/com.tr) reklam, haber ve diğer konularda yetkili kişileri Ömer ELÇİ ve Duygu ELÇİ'dir.



Başka kişiler tarafından "AFYONHABER'den geliyoruz" şeklindeki söz, davranış ve ticari faaliyetlerin dikkate alınmaması, oluşabilecek mağduriyetlerden sorumluluk kabul etmediğimizi muhatap kişi ve kurumlara bildiriyoruz.



 


www.afyonhaber.com

TESCİLLİ MARKA