Dünya Motokros Şampiyonası’nın Afyonkarahisar’da yapılan 18. ayak yarışlarının değerlendirme toplantısı İstanbul’da yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Dünya Motokros Şampiyonası’nın Afyonkarahisar’da yapılan 18. ayak yarışlarının değerlendirme toplantısı İstanbul’da yapıldı.

DEV ORGANİZASYON İSTANBUL’DA DEĞERLENDİRİLDİ

Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yaptığı Dünya Motokros Şampiyonası’nın 18. ayak yarışlarının değerlendirme toplantısı yapıldı. Çırağan Sarayı’nda yapılan toplantıya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantı, organizasyonla ilgili hazırlanan slayt gösterisiyle başladı.

Burada açıklamalarda bulunan Bekir Yunus Uçar, kurdukları hayallerin peşinden koşarak bu başarıyı yakaladıklarını söyledi. Uçar, destekleri sebebiyle Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a da teşekkür etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise ülkelerin ciddi bir rekabet halinde olduğunu belirterek, “Bizim şehrimizden çok vatanımıza sevdamız var. Ülkemizi dünyadaki hangi alana gücümüz yetiyorsa onda öne çıkarmanın mücadelesine girdik.” diye konuştu. Konuşmaların ardından sponsor firmalara plaket takdimi yapıldı. Organizasyon 30 Eylül’de İtalya yarışı ile tamamlanacak.