rnrnDEPREMZEDELER BOLVADİN'DErnrnVan depreminin ardından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından bölgeye gönderilen 7'si çocuk 16 depremzede Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine ulaştı.rnBaşbakanlık Afet ve Acil ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

DEPREMZEDELER BOLVADİN’DE Van depreminin ardından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından bölgeye gönderilen 7’si çocuk 16 depremzede Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine ulaştı.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından bölgeye gönderilen 7’si çocuk 16 depremzede Bolvadin ilçesine ulaştı. Depremzedeler, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan ve Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık tarafından karşılandı. Kaymakam Canatan yaptığı konuşmada, Van depreminde hayatını kaybedenlerin yakınları ile evi yıkılanlara destek olmak için bütün imkanları seferber edeceklerini belirtti.
Bolvadinli vatandaşların depremzedelere sahip çıktığına dikkat çeken Kaymakam Canatan, “Depremzede kardeşlerimizin bütün ihtiyaçları karşılanacaktır. Özellikle çocuklarımız çok öksürüyor. O yüzden ciddi bir sağlık taramasından geçirdik. Talepler doğrultusunda gerekirse evlere de yerleştireceğiz” diye konuştu.
Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık ise depremzedelerin ihtiyaçlarının en kısa sürede giderileceğini belirti.