AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından kurumlara, müdürlüğün tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.rnrnrnDenetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şube Müdürü Fatih Akkaya ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından kurumlara, müdürlüğün tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Şube Müdürü Fatih Akkaya tarafından Polis Meslek Yüksekokulu’nda verilen seminerde Denetimli Serbestlik Sistemi, müdürlüğün görevleri, hizmetleri ve emniyet teşkilatı ile işbirliği içinde yapılan iş ve işlemler hakkında sunum yapıldığı, Afyonkarahisar Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda ise denetimli serbestlik ve koruma kurulları, denetimli serbestlik tedbirinden faydalanacak hükümlüler için denetimli serbestlik tedbirlerinin infazına ve dikkat etmeleri gereken hususlara ilişkin bilgiler verildiği bildirildi.
Açıklamada, kamu yararına ücretsiz çalışma yükümlülüklerine ilişkin her yıl kamu kurumları ile yapılan işbirliği protokol çalışmalarının aralık ayının ilk haftası tamamlandığı ifade edildi.
Seminerlerde, Akkaya’nın yanı sıra denetim görevlisi Mehmet Yeşilırmak’ın da sunum yaptığı belirtildi.