Demokrat Parti İscehisar İlçe Başkanlığı Hür Gençlik kollarının açılışı ile birlikte Demokrat Parti Seçim bürosunun Açılışı gercekleştirildi.
 

Açılış yemek ve Kuranı Kerim okunması sonrasında İscehisar Demokrat Parti belediye başkan adayı Ahmet Şahin in konuşması ile devam etti.

 

 Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin,

 

“Demokrat Partimizin Genel Başkanı Gültekin Uysal olduğu gibi, Partimizin Gençlik Kolları Başkanı Hür Genç Genel Başkanı da İscehisarlı Erdem Mercan olmuştur.

 Allah hayırlı uğurlu etsin. Burada bulunan beldelerimizden, köylerimizden Alanyurt, Çalışlar, mahallelerden gelen gençler vatandaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz.

 

Bilindiği gibi ulu önder Atatürk Ülkemizi gençlere emanet etmiş olup, gençler bizim herşeyimiz dir. Gençler hürdür. Gençler Hür gençliktir.Bu vesileyle ilk defa oy kullanacak gençlerimizi  31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti ile birlikte güzel bir İscehisar olmaya davet ediyorum.” dedi

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal salonda bulunanlara hitap ederek İlçe merkezinden,Beldelerimizden,köylerimizden buraya teşrif eden herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Diyerek

“ Hayri aradığımız bir seçim sürecinde bütün imkanlarımız ile Memleketimizde Ahmet Şahin başkanımızla, teşkilatımızın ile İscehisar daki potansiyeli ortaya çıkararak bu mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Siyasetin her zaman tümden zor olduğu bir dönemdeyiz. Bu yerel bir seçim süreci değil, aynı zamanda memleketimizin yönetimine yön verecek kadrolarında oluşacağı bir süreç olacaktır.” Dedi

Uysal;

“Bu vesileyle ilçe merkezinde köylerde teşkilat mensuplarının canla başla çalışarak gönüllere girerek vatandaşlarımızdan oy isteyeceğiz. Demokrat Partimizi ve Demokrat Parti belediye Başkan adayımız Ahmet Şahin'i İnşallah hak ettiği yere getireceğiz.” dedi

 

Demokrat partiye katılan Gençlere ve Bayan seçmelere de Demokrat Parti rozeti takan Genel Başkan Uysal

Yılmadan bütün vatandaşlar ile görüşülerek gönüllere girilerek, Demokrat Parti'yi ve Ahmet Şahin başkanı hak ettiği yerde görmeyi arzuladığını da sözlerine ekledi.

 

 Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesi ve sohbet ile sona erdi .Toplantıya Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Bakır, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin ,Demokrat Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Azgın, Demokrat Parti ilçe teşkilatına gönül vermiş vatandaşlar ve misafirler katıldı.