Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal İyi Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanlığını atanan Mehmet İnkaya’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Demokrat Parti İl yönetimi de katıldı.

 

İyi Parti İl Başkanlığını ziyareti sırasında konuşun  Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ;”Bir görev değişikliği sonrası değerli Başkanımızın göreve atanması sonrası bende ilk Afyon’a gelişimizde kendisini ziyaret ederek tebriklerimizi ileteceğimizi ifade ettmiştim.Bu sabah Afyon’a gelebildim.Bu vesile ile değerli Başkanımızın şahsında İyi parti camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Yaşanan olumsuzluklar vatandaşımızı fakirleştirmiştir

“Milletin sesi olabilmek adına bütün zorluklara rağmen oluşturulmuş olan olağan üstü hal ortamında muhalefetin önünde engeller oluşturulmasına rağmen millete giderek böyle bir süreçten geçtik. Süreç bitmiş değil. Türkiye’nin tartıştığı can alıcı meseleler var. Son dönemde yaşanan olumsuzluklar vatandaşımızı fakirleştirmiştir. Bu süreç içersinde büyük emek veren başta İyi parti İl yönetimine görevi bırakan İyi Parti İl Başkanı Erdal Gümüş’ün şahsında tüm arkadaşlara ve bu gün görevi devir alan değerli Başkanım, değerli hocamın şahsında tüm İyi Parti camiasına bir kez daha hem kendi adıma hem partimiz adına minnet duygumu ifade etmek isterim. Bu gün bu vesile ile hayırlı olsun dileklerimizi paylaştık.Allah hayırlı uğurlu etsin “ dedi.

İnandığımız doğruları göstereceğiz

İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya’da ziyareti nedeniyle Milletvekili Uysal’a teşekkür ederek” Sayın Genel Başkanımız bu gün bizi onurlandırdı. Biz birlikte yanlış olan şeyleri düzeltmek için yola çıktığımız için hiç yorulmadan devam edeceğimize inanıyorum. Sadece Afyonkarahisar’ın değil tüm Türkiye’deki sorunların büyük olduğunu biliyoruz ama  ne yazık ki insanlar belirli avutmacalar la başka yönlere baktırılıyorlar. İnşallah inandığımız doğruları göstereceğiz. Ben ziyaretiniz dolası ile çok teşekkür ederim şeref verdiniz” diyerek konuşmasını tamamladı.