Cazip fiyat ve finansman seçenekleri sunan Renault’ta Haziran ayı kampanyasında sona yaklaşıldı. Renault ile Dacia otomotiv markalarının yetkili servis ve yetkili satıcısı olan DEMİRELLER OTOMOTİV müşterilerini showroomlarına bekliyor.

Haziran ayı kampanyasında son günlerine giren Renault’tan yapılan açıklamaya göre, 2021 model yılı otomobillerden Taliant'ın sınırlı sayıdaki Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg, Megane Sedan'ın Joy 1.3 TCe 140 bg ve Yeni Clio'nun Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg versiyonları, 60 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz finansman kampanyasıyla sahiplerini bekliyor.
Geçen ay ilk kez Türkiye'de satışa sunulan Taliant'ın yanı sıra yeni Clio ve Megane Sedan'ın 2021 model yılı versiyonlarında 3 bin TL'lik takas indirimi kampanya kapsamında sunuluyor.

Renault ile Dacia otomotiv markalarının Afyonkarahisar yetkili servis ve yetkili satıcısı olan DEMİRELLER OTOMOTİV yetkilileri, bu fırsatların kaçmayacağını ifade ederek, tüm modelleri görmek için herkesi showromlarına beklediklerini ifade ettiler.

Bilgi ve detay için, Demireller Otomotiv'in http://demirellerotomotiv.com.tr/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz...