AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin, eski Afyonkarahisar Devlet Hastanesi poliklinik binasına taşınmasının ardından yazılı bir açıklama yapan Türk Tabipler Birliği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Dr. Türker Bahçeli, “Bu konu uzun süredir çözülemiyordu. Ancak demek ki istenirse oluyormuş” dedi.
Türk Tabipler Birliği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Bahçeli, uzun süredir anlaşılmaz bir şekilde çözümsüzlüğe bırakılan Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin, Eski Devlet Hastanesi poliklinik binasına taşınmasının sonunda gerçekleştiğini söyledi.
Hastaların ve doktorların yıllardır umursamaz ve iş bilmez bir yaklaşım ile sağlıksız bir ortamda çalışmaya mahkum edildiğini savunan Bahçeli, Kamu Hastaneler Birliği’nin kurulmasının ardından yıllardır çözümsüz kalan problemin kısa sürede ortadan kaldırılmasının çözüm odaklı çalışılınca başarının nasıl geldiğini gösterdiği ifade etti.
Demek ki istenirse oluyormuş diyen Dr. Türker Bahçeli, şunları kaydetti:
“Bu Başarılı ve hayırlı hizmeti göreve başladıktan kısa bir süre sonra Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin hizmetine sunan başta Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu olmak üzere emeği geçen herkese tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkürlerimizi sunarım. Yeni yerinde faaliyete geçen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin de halkımıza ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.