Kamil Miras Anadolu Lisesi, üniversite giriş sınavlarında gösterdiği başarılardan dolayı medyanın gündemine gelen liselerden.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Değişmeyen tek şey kalite ve başarı

Kamil Miras Anadolu Lisesi, üniversite giriş sınavlarında gösterdiği başarılardan dolayı medyanın gündemine gelen liselerden.

2014 yılında Afyon Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ismi Prof. Kamil Miras Anadolu Lisesi olarak değiştirildi. Değişmeyen tek şey eğitimde kalite ve başarı oldu.

Türkeli Gazetesine özel açıklamada bulunan Kamil Miras Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Kale yıldır süren ve artarak devam eden başarını tesadüfü olmadığını ifade ederek güçlü kadromuz ve hepsi bir birinden değerli öğrencilerimiz başarı çıtasını devamlı yükselteceklerdir.

Başarımız artarak devam ediyor

Okul Müdürü Yaşar Kale ;”Okulumuz Afyonkarahisar’ımızın en güzide okullarından birisidir. Kamil Miras Anadolu Lisesi olarak okulumuzdan mezun olan ve Ekonomi, sağlık, eğitim, siyaset, mühendislik ve daha pek çok branşta iş hayatına atılan değerli öğrencilerimizi saymakla bitmez. Kamil Miras Anadolu Lisesi Anadolu öğretmen Lisesinden aldığı bayrağı düşürmemiş daha yukarıya ulaştırmanın çabasında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Afyonkarahisar’a hizmet eden birçok bürokrat okulumuzdan mezundur. Kamil Miras Anadolu Lisesi başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşamaktadır. 2017-2018 Eğitim öğretim yılında tercihte bulunan öğrencilerimiz ülkemizin güzel üniversitelerine yerleştiler. Bu sene de Tıp Fakültelerinden Diş Hekimliklerine Hukuk fakültelerinden Öğretmenliklere Mühendisliklerden Veterinerlik Fakültelerine daha pek çok kıymetli fakültelerimize öğrencilerimizi gönderdik” diyen Okul Müdürü Yaşar Kale Üniversiteyi kazanan öğrencilerine;” Gençlik yıllarının en güzel zamanları olacak olan üniversite hayatına adım atan aydınlık geleceğimiz, gençlerimizi tebrik ediyorum. Rabbim zihin açıklığı versin. Ülkemiz ve Milletimiz için faydalı işler yapmayı ve üretmeyi nasip etsin İnşallah” dedi.

Ailelerimizi kutluyorum

Okul Müdürü Yaşar Kale;”Okul akademik anlamda üzerine düşen tüm görevleri kusursuzca yerine getirse bile, çocuğun başarısı için bu yeterli değildir. Öğrenci davranışlarında ve disiplin konusunda ailelerin etkisi en az okul kadar önemlidir. Çocuğu daha iyi tanımak, onun isteklerini keşfetmede aileyi bir adım öne çıkarır. Okul ile çocuk arasında köprü görevi gören aile, hem okulun akademik kadrosundan destek alarak hem de çocuğa destek olarak başarılı bir geleceğe adım atmasına yardımcı olur”

 Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz

“Aynı zamanda ailelerin istek ve beklentisinin de okul tarafından yerine getirilmesi ya da öğrenci üzerindeki kontrolü de yine bu işbirliğine bağlıdır. Okul ve aile sürekli iletişim halinde olursa süreç yapıcı yönde ilerler ve öğrencinin potansiyeline ulaşması kolaylaşır. Ailelerin evde çocukla ilgili rollerini netleştirmeleri de bu işbirliğinin doğal bir sonucu olarak ortaya çıkar. Kamil Miras Anadolu Lisesi yukarıda saydığım okul idaresi, öğretmen ve öğrenci ilişkisini tam kurmuş ve başarı tablosunun oluşmasını sağlamıştır. 2018/2019 Eğitim-Öğretim yılının; Sağlıklı, neşeli, mutlu ve başarı dolu günlerle geçmesi dileğiyle tüm öğrencilerimizin gözlerinden öperim” dedi.

Burada okumak bir ayrıcalık

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Havva Er ise “ Hedefim Tıp Fakültesini kazanmaktı. Planlı ve düzenli çalışarak istediğim bölümü kazandım. Başarımda Müdürümüzden, öğretmenlerimize hepsinin büyük katkıları oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Kamil Miras Anadolu Lisesinde okumak bir ayrıcalıktır” diye ifade etti



TÜRKELİ / Sefa Nakilcioğlu