Belde halkına en iyi hizmet yapmak için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, beldenin her köşesinde alt ve üst yapı çalışmaları yaparak, beldeyi yeniden inşa ediyor.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Başkan Barutcu beldeyi yeniden inşa ediyor

Belde halkına en iyi hizmet yapmak için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, beldenin her köşesinde alt ve üst yapı çalışmaları yaparak, beldeyi yeniden inşa ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra başkanlık koltuğuna oturur oturmaz hizmet için kolları sıvayan Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, beldeyi şantiyeye çevirdi. Belde de yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir çalışma temposuna giren Başkan Erol Barutcu, kilitli parke, yol genişletme, kanalizasyon ve içmesuyu hattı çalışmalarına hız verdi. Belde halkı, kışın çamur ve sudan, yazın da tozdan kurtulmuş olacak. Belde de yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen ve işçiler gibi çalışan Başkan Barutcu, vatandaşlarla da görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan Barutcu’nun çalışmaları belde halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Beldeye yapılan çeşmelerden hem vatandaşlar hemde misafirler faydalanıyor.

Belde halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirtti. Yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra beldenin modern bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Başkan Barutcu, “31 Mart yerel seçimlerden sonra beldemizde acil olan hizmetlere öncülük verdik. Vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonunda alt ve üst yapı çalışmalarına başladık. Beldenin ana ve ara sokaklarında parke döşeme, kanalizasyon ve yol genişletme çalışmaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde parke döşeme çalışması yapacağız. Vatandaşlarımız ve kasabamıza gelen misafirlerin faydalanması için estetik görünümlü 2 çeşme yaptık. Belde halkımız hizmetin en iyisine layık” şeklinde konuştu.