Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği bir etkinlikte yerel iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Doğan, etkinlikte Afyonkarahisarlı iş insanlarıyla tecrübelerini paylaşarak kurumsallaşmanın önemini vurguladı.
Etkinlikte Davut Doğan, iş dünyasına yönelik "İş'te Tecrübelerim" adlı kitabını imzalayarak odanın yöneticilerine takdim etti. Ayrıca Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan bir plaketle de ödüllendirildi.
Davut Doğan'ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" konulu bir konferans da gerçekleştirildi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, açılış konuşmasında Doğan'ın ülke ekonomisine katkılarını takdirle anlattı ve aile şirketlerinin kurumsallaşma sürecine dikkat çekti. Ayrıca Afyonkarahisar için stratejik öneme sahip olan Yeşil OSB (Organize Sanayi Bölgesi) hakkında bilgi verdi ve projeye dair beklentilerini paylaştı.
Davut Doğan da konuşmasında aile şirketlerinin gelecek nesillere devredilmesi ve sürdürülebilirliği için "aile anayasası"nın önemini vurguladı. Kendi şirketlerinde uygulanan aile anayasasından örnekler vererek, kurumsallaşmanın aile şirketlerinin uzun vadede başarılı olmaları için kritik olduğunu belirtti. Panel soru-cevap bölümü ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona eren etkinlik, Afyonkarahisar'daki iş insanlarına ilham kaynağı oldu.