rnrnDARICA ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYORrnrnDarıca’da 2 haziranda başlayan 6.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Dernekler Şöleni devam ediyor. Darıca-Gebze Afyonlular Derneğimizin açtığı stand ilgiyle büyük ilgü görüyor 2 Temmuza ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

DARICA ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR Darıca’da 2 haziranda başlayan 6.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Dernekler Şöleni devam ediyor. Darıca-Gebze Afyonlular Derneğimizin açtığı stand ilgiyle büyük ilgü görüyor 2 Temmuza kadar açık kalacak olan şenlikler her gün bir ilin eğlencesine sahne oluyor.
Darıca-Gebze Afyonlular Derneğimizin düzenlediği Afyonlular gecesi 26 Haziran Salı akşamı hazırlıklar tamamlanmak üzere.
Orman ve Su İşleri Bakanımızın katılımının beklendiği, Afyon Valimizin, Afyon Belediye Başkanımızın, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, Atso ve ATB başkanlarımız, iş adamlarımızıın, Dernek Başkanlarımızın basın ve medya mensuplarının katılılacağı Afyonlular gecesi Dinar Türk halk müziği,halk oyunları gösterileri ve sanatçımız Sevgi Soylu ile coşkulu bir şekilde icra edilecektir.
Marmara bölgesinde yaptığı çalışmalar ve hizmetlerle marka olan Darıca-Gebze Afyonlular Derneğimizin 26 Hazirandaki Afyonlular Gecesine bütün hemşerilerimiz davetlidir.