rnKocaeli Darıca Afyonlular Derneği’nin Kocaeli Kızılay Kan merkezi ile yapmış olduğu istişare sonucunda Kızılay’ın Efsane Başkanı Afonkarahisarlı Rıza ÇERÇEL adına kan bağış kampanyası düzenledi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

 

Kocaeli Darıca Afyonlular Derneği’nin Kocaeli Kızılay Kan merkezi ile yapmış olduğu istişare sonucunda Kızılay’ın Efsane Başkanı Afonkarahisarlı Rıza ÇERÇEL adına kan bağış kampanyası düzenledi.

 

Darıca Afyonlular Derneği’nden yapılan açıklamada:

 

“Kocaeli Kızılay kan merkezi 1 Dr. 5 personel ve 5 yatak ile Derneğimize sabah 09 da gelerek kampanyamızı başlattık. Kızılay yetkilileri Kocaeli bölgesinde bu güne kadar Dernek organizasyonlarından en yüksek 83 ünüte kana alabildiklerini. Bu organizasyondan,da 100 e yakın ünite kan beklediklerini söylediler.

 

Yeni seçilen Dernek Başkanımız Cafer ÜSTÜ ve Yünetim kurul üyeleri hazırlıklarını yapıp iyi organize oldular.

 

Yapmış oldukları Dernek bilgilendirme toplantısında. Dernek Başkanı Cafer ÜSTÜ. Degerli hemşehrilerim, BU güne kadar Kocaelide kan organizasyonlarında en yüksek kan 83 ünite alınmış. Sizlerinde bildiği gibi. Kızılayıon Efsana Başkanı Rıza ÇERÇEL Afyonludur. Dernek kurucu üyelerimizden İbrahim KAZAL agabeyimiz Türk Kızılayımızı Dünya Kızılhaç Kongerelerinde temsil eder. Eski Dernek Başkanlarımızdan, Darıca Belediye Başkan yardımcımız Metin SÖYLEMEZ Kocaeli Gebze Kızılay Başkan yardımcısı idi.

 

Sevgili hemşehrilerim. Biz Afyonlular Türk Kızılayı ile bu kadar iç içe isek, Kocaelide bir seferde alınan bu 83 Ünite kanı yarın kesinlikle 183 üniteye çıkarmak zorundayız. Siz büyüklerime güveniyor saygılarımı sunuyorum dedi.

 

11.03.2018 tarihinde Derneğimizde yapılan kan kampanyasında Dernek üyelerimiz 204 Ünite kan vererek hem Derneğimizi onurlandırdılar hem,de Kızılayın Efsane Başkan Afyonkarahisarlı Merhum Rıza ÇERÇEL Genel Başkanımızın ruhunu şaad ettiler.”dedi.