Lezzetiyle, damak tadıyla, müşterisine yıllardır güven veren üretim anlayışıyla Afyonkarahisar'ın markası, Cumhuriyet Sucuklarından bir başarı daha!..

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

Lezzetiyle, damak tadıyla, müşterisine yıllardır güven veren üretim anlayışıyla Afyonkarahisar'ın markası, Cumhuriyet Sucuklarından bir başarı daha!..



Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda sıralamada yer alan Afyon Et Entegre firmasını kutladı. İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda geçen yıl 320’nci sırada olan Afyon Et Entegre Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş.,(Cumhuriyet Sucukları) bu yıl 255’inci sırada yer aldı.



Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ikinci 500’de yer alan Afyon Et Entegre’yi kutlayarak başarılarının devamını diledi. Serteser, “Afyonkarahisar’ın kalkınmasının sürdürülmesinde, sanayi kuruluşlarımızın önemi büyüktür. İlimizdeki firmalar, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla yaşanan zorluklara rağmen üretime devam etmekte, istihdama katkı sağlamayı sürdürmektedir. İstanbul Sanayi Odası’nın İkinci 500 Büyük Kuruluş Araştırması’nda Odamız’a kayıtlı bir firmanın yer almasından memnuniyet duyduk. Bu vesile ile Afyon Et Entegre Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş.’nin ortaklarını, yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz” dedi.