Afyonkarahisar Valiliği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programını duyurdu.



Bu duyuruya göre program şöyle:

 

CUMHURİYETİMİZİN 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI



Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 97. Yıldönümünün anlam ve önemine uygun olarak İlimizde coşku içinde kutlanmasını sağlamak üzere yapılacak törenlere ait program aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir.



I- ESASLAR :

1- Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü kutlama törenleri 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13.00’ de Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ve 21 pare top atışı ile başlayacak, 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 24.00’ e kadar devam edecektir.



2- Bayramın başlangıcından bitimine kadar kamu kurum ve kuruluşları ile tüm cadde ve sokaklar Bayraklar, Atatürk posterleri, Cumhuriyetle ilgili veciz sözler yazılı pankartlarla donatılacak, gece de aydınlatılacaktır.



II- 28 EKİM 2020 ÇELENK SUNMA TÖRENİ :



28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13.00’ de Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenkler Valilik, İkmal ve Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığınca sunulacaktır. Saygı duruşu akabinde İstiklâl Marşı eşliğinde Bayrağımız göndere çekilecektir.



III- 29 EKİM 2020 KUTLAMA PROGRAMI :



Valilik Makamında Tebriklerin Kabulü / Saat: 10.00 a - Afyonkarahisar Valisi Gökmen ÇİÇEK Makamında protokol sırasına göre bütün kuruluşların ve Afyonkarahisarlılar’ ın tebriklerini kabul edecektir,



b - Afyonkarahisar Valisi Gökmen ÇİÇEK’in Cumhuriyet Bayramının anlam ve önemini belirten konuşmaları