AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, 56 adet projesini çok yakında açıklıyor.

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, ilçe için hayati önem taşıyan 56 projesini çok yakında açıklıyor. Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile teşkilat başkanlarının katılacağı seçim bürosu açılışında projelerini tek tek açıklayacak olan Koyuncu, “Projelerimizi 1 Nisan gününden itibaren hayata geçirmek için kollarımızı sıvayacağız. Hedefimiz, gönül belediyeciliğini Emirdağ’da yaşatmaktır” dedi.

Her meslek grubundan belirledikleri Emirdağ sevdalısı, yol arkadaşlarının teknik desteği ile ilçe için güzel projeler hazırladıklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, “Projelerimizle herkesin gönlünü kazanacağız. Kimse mağdur etmeden, herkesin kabul edeceği hatta alkışlayacağı projelerimiz var. Her zaman söylediğimiz gibi, toplumun bütünkesimleriyle istişare edeceğiz. Önce istişare, sonra icraat” diye konuştu.

HER MAHALLEYE MUHTARLIK OFİSİ VE HANIMLAR LOKALİ

Gönül belediyeciliği anlayışımızı halkın her kesimine ulaştırabilmek ve iletişimi daha hızlı, daha sağlıklı hale getirebilmek amacıyla mahallelerimize Muhtarlık Ofisi yapacaklarını ifade eden AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Koyuncu, “Yapılacak olan ofis içerisinde hanımlar lokali ve toplantı salonu yer alacak. Ücretsiz internetin olacağı bu ofislerde Belediye Başkanı belirli aralıklarda her mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek istek, talep, şikâyet ve sorunlarını yüz yüze dinleyecektir” dedi.

SÖZ VERDİK. CUMHURBAŞKANIMIZI EMİRDAĞ BELEDİYESİNDE AĞIRLAYACAĞIZ

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Adayı Serkan Koyuncu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sözümüz var, Emirdağ’da destan yazacağız” dedi ve ekledi.

Sayın Cumhurbaşkanımızı en uygun zamanında Emirdağ belediyesinde ağırlamak için sözleştik. Projelerimizle Emirdağ’da gönül belediyeciliğini sunmaya söz verdik.