Cumhur ittifakı üyeleri 28 Mayıs seçimi öncesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bugün Tuz Pazarı caddesinde esnaf ziyareti yapan Cumhur ittifak il başkanları kapısını çaldığı her vatandaştan tam destek aldı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

CUMHUR İTTİFAKI İL BAŞKANLARI SAHADA KOL KOLA CUMHURBAŞKANINA DESTEK İSTEDİ

Cumhur ittifakı üyeleri 28 Mayıs seçimi öncesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bugün Tuz Pazarı caddesinde esnaf ziyareti yapan Cumhur ittifak il başkanları kapısını çaldığı her vatandaştan tam destek aldı.

Cumhur ittifakı il başkanları bugün Tuz Pazarı Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Kapı kapı dolaşan ve bütün esnafları ziyaret eden il başkanları, 28 Mayıs seçimleri için destek istedi. Programa AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Veysel Avşar, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Çakır ve AK Parti il başkan yardımcısı Tahsin Aydın katıldı.

“Rehavete kapılmadan sandıklarımıza sahip çıkıyoruz”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugün Cumhur İttifakı İl Başkanlarımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız, Büyük Birlik Partisi İl Başkanımız ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanımızla beraber Tuz Pazarı esnafını ziyaret ediyoruz. Zaman zaman esnaf ziyaretlerimiz, Cumhur İttifakı olarak da milletvekillerimizin katılımıyla İl başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz gibi bugün de Tuz Pazarındayız. Gerçekten esnaflarımızın, vatandaşlarımızın Cumhur İttifakı'na ve Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühleri oldukça fazla. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah 28’inde çok yüksek bir oy oranıyla Sayın Cumhurbaşkanımızla Cumhur İttifakı'nı tekrar bu muzaffer kılacağız. Rabbim vatandaşlarımızdan, tüm seçmenlerimizden razı olsun. Bize göstermiş oldukları desteklerden dolayı. İnşallah onlara mahcup olmayacağız ve inşallah hep birlikte Türkiye yüzyılı vizyonunu başlatmış olacağız diyorum. Ben il başkanlarımıza buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların gayretleri ve çalışma neticesinde ülkemiz inşallah Türkiye yüz yılında yüz yıla damga vuracak bir şekilde mücadele edecektir. Ben Afyonkarahisar halkımızı 28’inde rehavete kapılmadan sandıklarımıza sahip çıkmaya ve oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

“Yüksek bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımızı külliyeye göndereceğiz”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci de konuşmasında şunları söyledi; Bugün Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak Afyon'daki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Gördük ki esnaflarımız kararını vermiş Cumhurbaşkanımızı inşallah Pazar günü yüksek bir oy oranıyla Külliye'ye göndereceğiz. Esnafımızın, Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi'ne teveccühünü de gördük. Esnafımıza teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızın pazar günü yüksek bir oy oranıyla kazanacağınıza biz inanıyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

“29 Mayıs’ta yeni bir zaferle Türkiye yüzyılına günaydın diyeceğiz”

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Veysel Avşar “Bugün bizler Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak esnafımızı ziyaret ettik. Onlara öncelikle bize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkürlerimi sunuyoruz. Nasip olursa yirmi dokuz Mayıs'ta yeni bir güne uyanacağız ve yeni bir zaferle Türkiye yüzyılına günaydın diyeceğiz. Ben bütün Afyonkarahisar halkına teşekkür ediyorum.

“Cumhurbaşkanımızı külliyeye göndermeye kararlıyız”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Çakır da “Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak sahalardayız. Esnafımıza öncelikle gösterdikleri samimiyet ve misafirperverlikten ötürü hepsine tek tek teşekkür ederiz. Bence kararlarını vermişler. İşimiz her ne kadar kolay olsa da bir o kadar da zor. Allah'ın izniyle 29 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla Külliye'ye göndermeye kararlıyız” şeklinde konuştu.