'Her zaman emrinizdeyiz'

 

Çömez ve Yıldız'dan anlamlı ziyaret

 

Kumartaşlı'yı tebrik ettiler

 

'En kutsal emanetlerimizsiniz'

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler.

İlimizdeki görevlerine başlamalarının akabinde Şehit Ailelerine ve Gazilere büyük önem verdiklerini ve her zaman emirlerinde olduklarını belirten Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Dernek binasında Başkan İsmail Kumartaşlı, Şehit Anne ve Babaları ile gaziler tarafından karşılandılar.

Şehit Aileleri ve Gazilerle teker teker selamlaşan, hal ve hatırlarını soran Müdür Yıldız ve Komutan Çömez, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Dernek binasını gezen Yıldız ve Çömez, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı'dan dernek hakkında ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar.

Türkiye'de görev yaptığı hiç bir bölgede böylesine güzel tefriş edilmiş bir dernek görmediğini belirten İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, tüm Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize ayrılan özel tanıtım bölümlerini de çok beğendi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin etkinliğini ve çalışkanlığını çok duyduğunu belirten Albay Çömez, dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı'yı özellikle tebrik eden İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'da, gerek şehit aileleri ve gerekse Gazilerimizle ilgili tüm gelişmelerden, talep ve sorunlarından kısa zaman içinde kendisini bilgilendiren Kumartaşlı'ya teşekkür etti.

Şehit Aileleri ve Gazilerin en ufak sorunlarının kendi sorunları olduğunu belirten Müdür Yıldız, günün hangi saati olursa olsun, her daim emirlerinde olduğunu söyledi.

Şehit Ailelerinin ve Gazilerin kendileri için kutsal birer emanetler olduğunu belirten  Albay Çömez ve Müdür Yıldız, dernek yönetimi, şehit aileleri ve gazilerle uzun bir sohbet gerçekleştirdiler.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı'da, kendilerinin desteğini her daim yanlarında hissettikleri Albay Çömez ve Müdür Yıldız'a tüm Şehit Aileleri ve gaziler adına teşekkür etti.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ziyaretlerinde hatıra fotoğrafı çektirirlerken, dernek anı defterine de duygu ve düşüncelerini yazdılar.