Şehrimizin ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol Spor Takımı Kulüp Başkanı Cömert Küce, PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

2020-2021 sezonu için HDI Sigorta Afyon Belediye Basketbol Spor Takımı’nın forma ve sağlık sponsorluğunu üstlenen PARKHAYAT Sağlık Grubu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. PARKHAYAT Sağlık Grubu ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Basketbol takımımıza ve kulübümüze bu zor pandemi dönemlerinde verdiği destekler için başta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı olmak üzere PARKHAYAT Sağlık Grubu ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette konuşan PARKHAYAT Sağlık Grubu Yön.Kur.Başk. Dr. Mustafa Enis Arabacı: ''HDI Afyon Belediyespor'un Afyonumuzu en iyi şekilde temsil ettiğini görüyor ve gurur duyuyoruz. Rakiplerine göre çok daha düşük bütçelerle elde edilen bu başarının geri planında ciddi bir emek ve beceri var. Bu anlamda yönetici ve sporcu tüm ekibi candan tebrik ediyorum. Sayın başkana forma jesti için teşekkür ediyorum, bundan sonra da kendilerine destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.” Dedi.

Kulüp Başkanı Cömert Küce ziyareti sırasında PARKHAYAT Sağlık Grubu Yön.Kur.Başk. Dr.Mustafa Enis Arabacı’ya üzerinde ismi yazılı takım formasını hediye etti.