Afyon Belediyespor basketbol takımı için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile görüşmelerini tamamlayan Genel Menajer Cömert Küce, takımla ilgili çalışmalarına başladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’da Afyonkarahisar halkının beklediği hareketlilik başladı. Yönetim Kurulu’nun istifasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile görüşen Genel Menajer Cömert Küce, yetkili alarak takımla ilgili çalışmaları başlattı. İlk olarak Afyon Belediyespor Derneği’nin işlemlerini çözmek için çalışmalarına başlayan Genel Menajer Küce, önceki sezondan kalan borçları yapılandırmaya başladı. Küce, borçlarla ilgili oyuncuların alacaklarını ödemek için kolları sıvadı. Sonrasında kalan bütçeye göre takım kurma çalışmalarına başlayacak olan Küce, Teknik heyet anlamında da geçen sezon takımda görev alan Can Sevim ve yardımcıları ile anlaşmaya vardı.



Salı günü dernek işlemlerinin çözülmesi beklenirken, Belediye Başkanlığı tarafından da yeni yönetim kurulu oluşturma çabaları sürüyor.





Kocatepe Gazetesi / Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi