Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, 500 kişinin çalışacağı tekstil fabrikası için çalışmalara başladı, tesisler 6 ay içinde faaliyete geçecek

 

 

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ın söz verdiği 500 kişinin çalışacağı tekstil fabrikası için ilk resmi görüşme yapıldı.

Çobanlar’da 6 ay içinde faaliyete geçmesi beklenen tekstil fabrikası için şirket yetkilileri ile görüşen Başkan Altuntaş, “Tekstil fabrikamız ilçemizin ikinci büyük tesisi olacak. Seçimden önce ne söz verdiysek bir bir yerine getireceğiz. Bunun en güzel örneği de teksmtil fabrikası. Seçimden önce göreve gelir gelmez tekstil fabrikası için çalışacağız dedik ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Şirket yetkilileri ile fabrikanın yeri konusunda istişare ettik. Çok yakında fabrika binası için çalışmalara başlayacağız” dedi.

ÇOBANLAR’DA İŞSİZLİĞİ KÖKTEN BİTİRECEĞİZ

Çobanlar ilçesinde faaliyete geçerek 500 kişiye iş imkanı verecek fabrika sayesinde ilçede işsizliği kökten bitireceğiz diyen Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “Sadece ilçemiz için değil, çevre köylerimiz ile Kocaöz, Sülümenli, Işıklar, Gebeceler hatta Bolvadin ilçemizden işsizlerin derdine çare olacağız. Bu vesile tüm sözlerimizin arkasındayız ve gönül belediyeciliğinin en güzel örneği olmak için gayret edeceğiz” diye konuştu.

Çobanlar’da kurulacak tekstil fabrikasında büyük bir çoğunluğu kadınlardan oluşan 500 kişi istihdam edilecek.