Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni takvim yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni takvim yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 



Duygu yüklü bir mesajla Afyonkarahisarlılar’a seslenen Başkan Burhanettin Çoban, 10 yıllık dönemim sonunda halkımıza; büyümüş, nüfusu artmış, gelişmiş, çevreye duyarlı hale gelmiş ve önemli alt yapı ihtiyaçları karşılanmış bir Afyonkarahisar teslim ettiğini söyledi.

Yaptığı yatırım ve hizmetler sonucunda vicdanen müsterih oldugunu  ifade eden Başkan Çoban makam ve görevlerin geçici, asıl olanın kubbede hoş seda bırakmak olduğuna dikkat çekti. Başkan Çoban,  “Bu görevimde ne kadar başarılı olup; hoş seda bırakıp, bırakmadığım Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin takdiridir. İki dönem üstlenerek kesintisiz hizmet etmeye çalıştığım Belediye Başkanlığımda; üretilen yatırım ve hizmetleri Afyonkarahisar’da yaşayan herkes görmekte, kullanmakta ve zaten yakından hissetmektedirler. ” diye konuştu.

“YAŞAYARAK GÖRDÜNÜZ”

2019 yılının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini niyaz eden ve tüm Afyonkarahisar halkına barış, kardeşlik ve huzur içerisinde sağlıklı bir yaşam geçirmeleri dileğinde bulanan Başkan Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi. Afyonkarahisar, tüm yaşayanları ile birlikte yine bir takvim yılına giriyor. İnsan hayatında en değerli ve geri getirilemeyen zaman akıp gidiyor.  Daha dün gibi başladığım Belediye Başkanlığımda, 10 yılımız hayırlısı ile tamamlanma aşamasına geldi. 31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte halkımızın teveccühü ile üstlendiğim Belediye Başkanlığı görevim sona erecek.Biz biliyoruz ki makam ve görevler geçici, asıl olan ise kubbede hoş seda bırakmaktır. Bu görevimde ne kadar başarılı olup; hoş seda bırakıp, bırakmadığım Afyonkarahisar’da yaşayan herkesin takdiridir. İki dönem üstlenerek kesintisiz hizmet etmeye çalıştığım Belediye Başkanlığımda; üretilen yatırım ve hizmetleri Afyonkarahisar’da yaşayan herkes görmekte, kullanmakta ve zaten yakından hissetmektedirler. Tabiri caizse bunları yaşayarak gördünüz

“VİCDADEN MÜSTERİHİM”

Zaman veda zamanı. Sizler, hayatınızın her aşamasına dokunan bu çabayı zaten yakından hissettiniz. Öyle ki yatırımlarımızdan dolayı günlük hayatınızda zaman zaman yaşadığınız zorluklar sizleri üzdüğü gibi bizi de etkiledi. Hiçbir Belediye Başkanı’nın cesaret edemeyeceği alt yapı yatırımlarına giriştik. Yerin altında görülmeyen bu devasa yatırımları yaparken “Her ne pahasına olursa olsun, bu gerekli alt yapı yatırımlarını yapacağım.” özgüveni içinde doğru olanı yaptık. Sizlere, 10 yıllık dönemimin sonunda; büyümüş, nüfusu artmış, gelişmiş, çevreye duyarlı hale gelmiş ve önemli alt yapı ihtiyaçları karşılanmış bir Afyonkarahisar kenti teslim ediyorum. Yaptığım yatırım ve hizmetler sonucunda vicdanen müsterihim.

Belediye Başkanlığı görevim sırasında her zaman bizlerin yanında bulunan Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimize, partimiz ve ilimiz yöneticilerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediyemizin yönetici ve çalışanlarına, kamuoyu göreviyle bizlere destek olan tüm medya kuruluşlarımızın sahip ve çalışanlarına şahsım ve Belediyemiz adına teşekkür ediyorum. Üç ay gibi kısa bir süre sonra Belediye Başkanlığı görevimi teslim ederek sizlerin huzurundan ayrılacağım. Bizleri, yoktan var eden Yüce Allah’ın adıyla sizlere şimdiden Allahaısmarladık diyorum. Yeni takvim yılı 2019 yılının Allah’tan Ülkemize, Milletimize, Afyonkarahisar’a ve İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Hemşerilerime, Afyonkarahisar’da yaşayan herkese yeni takvim yılında barış, kardeşlik, huzur, sağlık dileğimle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.