rnMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, ilçe belde ve köy ziyaretlerinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, ilçe belde ve köy ziyaretlerinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor. Miting havasında gerçekleşen seçim çalışmalarında konuşan Prof. Dr. Civelek, "MHP güçlü ise milletimiz refah ve huzur bulacaktır" dedi.

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, Emirdağ İlçesi'ni ziyaret etti. Milletvekili Adayı Civelek'in ilçe ziyaretinde kendisine Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral ile MHP'li Fatih Çetinkaya ile çok sayıda partili eşlik etti.

 

MHP 'İLÂ-YI KELİMETULLAH' DAVASININ YILMAZ SİYASİ BURCUDUR

 

Vatandaşları dinleyen Milletvekili Adayı Prof. Dr. Civelek, "Nasıl ki 15 Temmuz sonrası süreçte Türk milletinin varoluş mücadelesinde en ön safta yerini almış, siyasî uzlaşının en güzel örneğini hayata geçirerek millî sorumluluk anlayışının gereğini yerine getirmişse, bundan sonra da bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadele etmeye ve millet varlığına sahip çıkmaya devam edecektir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi, “devlet ebed müddet, millet ebed müddet” ülküsünün, “İ’lâ-yı Kelimetullah” davasının yılmaz, yıkılmaz, ele geçirilmez siyasî burcudur. “Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek dil” anlayışını hâkim kılma ve yaşatma iradesi; ahlâk, mukaddesat ve Türkiye merkezli yeni bir medeniyet inşa etme hareketi, millî birlik ve kardeşlikte uzlaşmaya açılan siyaset penceresidir" dedi.

 

YÖNETİMDE İSTİKRAR, TEMSİLDE ADALET TEMİN EDİLECEK

 

Emirdağ İlçe ziyaretinin ardından Afyonkarahisar merkezde Türkiye Kamu-Sen il Temsilciği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Civelek daha sonra sahura kadar Susuz ve Gebeceler beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Susuz ve Gebeceler Beldelerinde yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Civelek, "MHP güçlü ise “Lider Ülke Türkiye” inşa edilecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi şüphesiz ki, Cumhuriyet tarihimizdeki en önemli yönetim reformu, şartlara ve gelişmelere cevap veren en dinamik demokratik tercihtir. Çok partili siyaset hayatımızda

 

bu haliyle 16 Nisan Halkoylaması bir milat, hatta demokratik bir misak olmuştur. Türk milletinin tercihi ve iradesi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, siyasî ve toplumsal uzlaşmanın ön plana çıktığı, millî iradenin doğrudan tecelli ve temerküz ettiği bir yönetim yapısıdır. Güçlü devlet, güçlü yönetim, demokratik istikrar gayeleri yeni sistemin ana omurgasıdır. Yasama, yürütme ve yargı organlarının kendi içinde daha güçlü, daha bağımsız, denge ve denetleme mekanizmalarının daha etkin şekilde çalıştığı bir yapıya kavuşması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin taşıyıcı kolonlarıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle, ülkemiz, yönetimde istikrarın tesis, temsilde adaletin temin edileceği bir yönetim sistemine kavuşturulmaktadır" dedi.