Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz haftalarda Afyonkarahisar’da yaşanan bir cinayet olayı gündeme gelmişti. Annesinin ölümünden sorumlu tutulan Münire Tuncel'in intihar ettiği iddia edildi. 

Sosyal medyada Münire Tuncel'in yengesi Funda Tuncel'e ait olduğu iddia edilen hesaptan 'Görümcemi dün gece kaybettik' paylaşımı yapıldı.

Müge Anlı'da Afyonkarahisar'da işlenen korkunç cinayetin şüphelisine dair detaylar ve ipuçları  araştırılıyordu. Afyonkarahisar Evciler ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan evlerinin bahçesinde 62 yaşındaki Melihat Tunçel boğazı kesilmiş şekilde ölü olarak bulunmuş, talihsiz kadının cesedi kızı Münüre tarafından bahçede bulunurken cinayet ile ilgili bir çok detay ise Münire'yi işaret ediyordu
 
MÜNİRE TUNÇEL İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı 18 Kasım'da yayınlanan programda bir son dakika bilgisi vermişti. Boğazı kesik bir halde aynı evde yaşadığı kızı tarafından evinin bahçesinde bulunan Melihat Tunçel cinayetinin baş şüphelisi, geçtiğimiz hafta programa gelmeden önce sabaha karşı intihar girişiminde bulunduğu bilgisini paylaşmış durumunun iyi olduğunu söyleyen Anlı, cinayet şüphelisi Münire'nin tedavisi bitince programa katılacağı bilgisini paylaşmıştı.
 

MÜNİRE TUNCEL ÖLDÜ İDDİASI

Resmi olmayan bilgiye göre yenge Funda Tuncel ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 'Görümcem Münire Tuncel'i dün akşam 21:00 sularında kaybettik. Arayan soran tüm arkadaşlarımdan, dostlarımdan ve akrabalardan Allah razı olsun. Sebebini sormayın.  Dualarınızı eksik etmeyin' notuyla Münire Tuncel'in öldüğüne dair bir bilgi paylaşıldı. 

10 Kasım tarihinde Afyonkarahisar’da kızı ile birlikte köyde yalnız yaşayan Melihat Tuncel evlerinin bahçesinde ölü olarak bulunmuştu. Melihat Tuncel’in kızı Münire Tuncel köylüler tarafından cinayetle suçlanmıştı.

18 Kasım Günü Müge Anlı’nın programına katılması beklenen Münire Tuncel otelde intihar girişiminde bulundu. Münire Tuncel’in yengesi Funda Tuncel’e ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından 'görümcemi dün gece kaybettik' yönünde bir paylaşım yapılınca herkes arama motorunda Münire Tuncel öldü mü sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Müge Anlı intihar olayının ardından yaptığı açıklamada Münire Tuncel’in durumunun iyi olduğunu ve tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden programa katılacağını söylemişti.

Afyonkarahisar Emniyet ise korkunç cinayeti çözmek için titizlikle çalışmayı sürdürüyor.