Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği olarak Çin’in önemli ticaret merkezlerini ziyaret ettiklerini belirten Dernek Başkanı ihsan Beşer, “Son derece olumlu ve bereketli görüşmelerde bulunduk. İki ülke arasındaki ticaret ve dostluğa katkımız sürecek” dedi

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği olarak Çin’in önemli ticaret merkezlerini ziyaret ettiklerini belirten Dernek Başkanı ihsan Beşer, “Son derece olumlu ve bereketli görüşmelerde bulunduk. İki ülke arasındaki ticaret ve dostluğa katkımız sürecek” dedi



Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı İhsan Beşer Çin Halk Cumhuriyeti’nin Nanjing, Pekin, Guangzhou, Yunfu kentlerinde ziyaret ve temaslarda bulundu.







Oldukça verimli ve başarılı geçen bir Çin ziyaretini daha ekip olarak tamamladıklarını belirten Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı ihsan Beşer ziyareti ve temaslarıyla ilgili bilgiler aktardı.



İlk olarak Çin’in büyük eyaletlerinden Nanjing’de Afyonkarahisar’da kendilerini ziyarete gelen Çin Gıda Tarım İthalat İhracat Sanayi Odası’nın davetlisi olarak Nanjing’e gittiklerini belirten Beşer, “Burada 2019 Çin Baharat Toplantısına ve 2019 Çin Gıda Fuarı’na derneğimizin üyeleri ile birlikte katıldık. Giden üyelerimiz gıda fuarına katılanlar ürünlerin tanıtma imkanı buldular. Baharat konferansına katılanlar yeni müşterilerle buluşup pek çok sipariş aldılar. Nanjing’deki fuar ve ziyaret çalışmalarımıza katılan tüm heyet üyelerimiz yaptıkları bağlantılardan dolayı şahsıma ve derneğimize teşekkür ettiler. Her yıl Çin’in başka bir eyaletinde gerçekleşecek bu etkinliklere derneğimiz olarak katılmaya devam edeceğiz. Dernek olarak Türkiye’nin Çin’e sattığı ürünler için Nanjing’de sürekli bir shoowrom açıyoruz” dedi.



Çin’in başkenti Pekin’de Çin Metal, Madenciler ve Kimyasal Ürünler İthalat İhracatçılar Odası’nı ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan İhsan Beşer, “Bu kurum Çin’de alanında odukça etkin bir kurum. Türkiye’deki TOBB gibi düşünebiliriz. Yaptığımız ikili görüşmelerde Çin Mermer Ticaret Odası’nın Türkiye’de gerçekleştirilecek etkinliklerinde ve yine Çin Mermer Ticaret Odası’nın Çin’de yapacağı fuarlarda derneğimizle bir protokol imzalayarak işbirliği yapma kararı aldık. Aynı zamanda fuarlarda derneğimize stand tahsisi de yapacaklar” dedi.



Çin’in büyük eyaletlerinden Guangzhou Eyaletinde yaşayan Türklerle bir araya geldiklerini, Guangzhou’daki Sultan Restoran ve Mado işletmelerinin Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği’ne üyeliklerini sağladıklarını kaldeden Beşer, “Son olarak mermer sektörünün nabzının attığı Yunfu bölgesini ziyaret ettik. Yunfu’daki mermer fabrikaları ve dernekleri ziyaret ettik. İkili ilişkileri geliştirerek onlarla da protokol imzalayacağız. Bu protokol Türkiye’deki ocakların ve taşların Çin’de pazarlanması konusunu içerecek” dedi.