Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Beşer’in onuruna Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Beşer’in onuruna Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Guo Chuanwei ve Kültür Müsteşarı Jian You tarafından yemek verildi. Beşer, burada yaptığı konuşmada Çin ile Afyonkarahisar arasındaki kültürel ve ticari faaliyetlerin geliştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, “Bu konuda başta Sayın Büyükelçi olmak üzere ki kendisi bizzat gelerek Afyonkarahisar’ı ziyaret etmiştir, Kültür Müsteşarı Jian You bizlere gerçekten çok yardımcı olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah kültürel ilişkilerimizin gelişmesini takiben Afyon-Çin arasında ticaret daha da artış gösterecektir” dedi.
Ticaret Müsteşarı Chuanwei ise Çin ile yapılacak olan ticarete Hong Kong veya Shangai gibi marka kentlerin dışında özellikle Türkiye’den ithalat yapabilecek ismi çok duyulmamış kentler olduğunu belirterek, muhatap bulunması notasında Beşer’e destek sağlayacaklarını söyledi. Beşer, bir süre sonra Çin’e yapacakları iş gezisinin ardından Afyonkarahisar’a güzel haberler vermeyi planladıklarını belirtti.Bir Çin lokantasında verilen yemeğe Beşer, Chuanwei ve You’nun yanı sıra büyükelçilik bürokratları katıldı.