Cilt lekeleriniz İçin En İleri Teknoloji: PlasmaGold Afyonkarahisar'da Nur Estetik ve Güzellik Salonunda...

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

En Yeni Plasma Teknolojisi İle Güzelliğinize Güzellik Katın!..
Bilgi Almak İçin Hemen Bizi Arayın...

Cilt lekeleriniz İçin En İleri Teknoloji: PlasmaGold Afyonkarahisar'da Nur Estetik ve Güzellik Salonu nda...

Gold plazma yeni nesil soğuk plasma teknolojisidir. Hem bilinçli hasar verip cildin kendini onarabilmesi sağlanırken, hem de doku küçültülerek o bölgede toparlanma sağlanmaktadır. İşlem sırasında kahverengi lekelenmeler oluşmaz.

Kişinin ihtiyacına göre 1-3 seans uygulanabilir.

AVANTAJLARI
Botox gibi uygulamaların yapılmasına rağmen bazen göz kapaklarında sarkmaların ve kırışıklıkların kalabildiğine vurgu yapan estetisyenler, "Cold Plasma, genç yaşlarda bu nedenden dolayı tercih edilebilecek bir yöntem. Düşük göz kapaklarında da uygun vakalarda yaşa bağlı olmaksızın çözüm sunabiliyor" ifadelerine yer verdiler.

Özet olarak;
Dolgu ile kırışıklıkların giderilmesinde zorluk yaşanan dudak üstü sigara çizgilerinin tedavisinde alınan olumlu sonuçlar bulunuyor. Boyun bölgesi kırışmaları ve sarkmaları da bu yöntemle sorun olmaktan çıkıyor. Ortalama olarak ayda bir yapılan seanslarla tek ila üç seans arasında izlerden ve kırışıklıklardan kurtulmak mümkün.

Gençlerde ve kırışıklıkları henüz ameliyat olma seviyesine gelmemiş göz kapaklarında, tek seans da yeterli olabiliyor. Kişinin ve kırışıklıkların durumuna göre seans süreleri değişiklik gösteriyor. Durumuna göre gerektiği zamanlarda uygulanabilme olanağı sunması da yöntemin diğer bir avantajı."

KALICILIK DURUMU
Göz kapağı için ameliyat olunan durumlarda 5-10 yıl kalıcılık sağlanabildiğini belirlenmiştir
"Tedavisi her zaman için zor olan lekeler için uygulandığında çok iyi korunurlarsa aynı yerde tekrarı oluşmuyor. Kırışıklıklar içinse yaşa ve duruma bağlı olarak 1-2 sene ortalama süre verilebiliyor. Akne ve yara izi gibi skar (doğal bir yaralanmanın ya da bir ameliyat sırasındaki cerrahi insizyonun 'keserek açma' ardından, derinin dermis tabakasındaki yaralanmanın doğal bir sonucu olup, iyileşme sırasında fonksiyonel deri dokusunun bağ dokusu ile yer değiştirmesi sayesinde ortaya çıkan bir belirti, bir izdir) dokularında tekrarlama görülmüyor. Yüzeyel benlerde ve siğil gibi lezyonlarda da tekrarlama beklenmiyor."

KULLANIM ALANLARI
"Üst-alt göz kapağı kırışıklıkları, Göz çevresi kaz ayakları, Dudak üstünde oluşan çizgi ve kırışıklıklar, kulak önü kırışıklıkları, akne skarları ve akneler, ciltten kabarık lezyonlar,Ciltte lekeler,Siğil-et benleri,Yara veya ameliyat kesi izi,Yağ kistleri, Karın çatlak çevresi kırışıklıklar."

Nur Estetik ve Güzellik Salonu
Adres:  Dumlupınar Mahallesi Badem Cafe Üstü Deniz Apartmanı AFYONKARAHİSAR
Detaylı bilgi ve randevu Telefon: 05355591411