rnrnÇILGIN İDDİArnrnAfyonkarahisar’da yerel bir gazetenin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden gerçekleştirdiği ‘Afyonkarahisar’da hangi takımın taraftarı daha çok’ anketinin sonucunu ‘Galatasaray’ olarak vermesine tepki gösteren 3 ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

ÇILGIN İDDİA Afyonkarahisar’da yerel bir gazetenin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden gerçekleştirdiği ‘Afyonkarahisar’da hangi takımın taraftarı daha çok’ anketinin sonucunu ‘Galatasaray’ olarak vermesine tepki gösteren 3 Fenerbahçeli esnaf, “Eğer bu anket sonucu gerçekten böyleyse biz işletmelerimizi anahtarları ile birlikte kendimizin belirleyeceği bir yardım kuruluşuna bedelsiz bağışlayacağız” dediler.
Afyonkarahisar’da yerel bir gazetenin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden gerçekleştirdiği ‘Afyonkarahisar’da hangi takımın taraftarı daha çok’ anketinin sonuçlarına tepki gösteren bir grup Fenerbahçeli taraftar, Düş Sokağı Cafe’de basın toplantısı düzenledi. Anket sonucunun gerçeği yansıtmadığını iddia eden taraftar grubu adına açıklama yapan Düş Sokağı Cafe’nin sahibi Gazi Gök, iki gün önce yapılan habere göre ankette Afyonkarahisar’da en çok taraftarı olan takımın Galatasaray olduğu sonucunun çıkmasının gerçeği yansıtmadığını düşündüklerini söyledi. Türkiye’de yapılan anketlerde her zaman en çok taraftarı olan takımın Fenerbahçe çıktığını savunan Gök, “Türkiye geneli olduğu gibi Afyonkarahisar’da da en çok taraftarı olan takım Fenerbahçe’dir. Bizler bu anket çalışmasının gerçeği yansıtmadığını düşünüyoruz” dedi.
Fenerbahçe taraftarları olarak anket çalışmasının yeniden yapılmasını istediklerini söyleyen Gök, “Anket çalışması gerçeği yansıtıyorsa ben ve arkadaşlarım Soner Çakırıoğlu ile Ahmet Şapşapoğlu işletmelerimizi anahtarları ile birlikte bir yardım kuruluşuna bağışlayacağız. Yapılan bu anketin sonucu hiçbir zaman hiçbir yerde duyulmamıştır, görülmemiştir. Biz anket çalışmasının gerçeği yansıtmasını istiyoruz” diye konuştu. GÖKTEN CEYLAN (İHA)