CHP Milletvekili Burcu Köksal, İl Başkanı Yalçın Görgöz, partinin Şuhut ilçe yöneticileri ile birlikte Şuhut'a çıkarma yaptı.



İşte CHP Milletvekili Burcu Köksal'ın, CHP heyetiyle birlikte Şuhut'ta yaptıkları çalışmalarla ilgili paylaşımları...



"2019 Yılında bizzat Cumhurbaşkanı tarafından biteceği söylenen ve hala bitmeyen Afyon-Şuhut Yolu ile ilgili basın açıklaması yaptık.Buradan yetkililere tekrar soruyorum ; Senelerdir onca can kaybına mal olan çile haline gelen yolumuz ne zaman bitecek!"



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Ziraat Odasını ziyaret edip dondan zarar gören çiftçilerin zararı hakkında bilgi aldık.



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte salgın döneminde Partililerimizle görüştük.



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Salgın döneminde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettik.



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte salgın döneminde Organize Sanayi bölgesinde fabrika ziyaretinde bulunup yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldık.



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte geçtiğimiz günlerde kızını kaybeden Nadir Özsoy amcamızı ziyaret edip başsağlığı diledik.



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden İyi Parti Şuhut İlçe Başkanını ziyaret edip başsağlığı diledik.



Şuhutta CHP İl Başkanımız İlçe başkanımız Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte salgının yaşandığı bugünlerde aynı zamanda yaşanan don olayı yüzünden zarar gören tarlalarda incelemelerde bulunduk. Çiftçinin zararının karşılanması İçin elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.