CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı'nın istifa etmesinin ardından boşalan yönetime aday olan Kemal Demirkırkan, CHP İl binasında basın açıklaması düzenledi. Diğer aday Derya İlhan.rnCHP İl ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı’nın istifa etmesinin ardından boşalan yönetime aday olan Kemal Demirkırkan, CHP İl binasında basın açıklaması düzenledi. Diğer aday Derya İlhan.
CHP İl ve İlçe Teşkilatları’nın katıldığı basın açıklamasında CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı seçimlerinin 4 Kasım’da yapılacağı bildirildi. Demirkırkan yaptığı açıklamada, pazartesi günü Merkez ilçe yönetimine gelmeleri halinde CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı olarak katılımcı, demokratik, şeffaf ve dürüst bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ifade etti. İlk olarak CHP Merkez İlçe üye sayısında önceden belirlenen hedefler çerçevesinde artış sağlayacaklarını belirten Demirkırkan, CHP İl Başkanlığı ve diğer ilçe teşkilatları ile koordineli çalışmalar yapılması için uygun ortamların hazırlanacağını söyledi. Demirkırkan, en önemli hedeflerden bir tanesinin CHP gençlik kolları ve kadın kollarının aktif olarak çalışabilmeleri için uygun ortamın sağlanması olacağını aktararak şöyle devam etti:
“Yaklaşan yerel seçimlerde başarılı bir sonuç elde edebilmek için hızlı ve yoğun bir çalışma temposu gerekmektedir. İlimizde görev yapan tüm kamu yararına çalışan dernekler, sivil toplum örgütleri ve sendikalar ile sürekli temas halinde olunacak, paylaşımlar arttırılacaktır.”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ise, merkez ilçe yönetimine iki kişinin aday olduğunu ve bu adaylardan birisinin Kemal Demirkırkan diğerinin ise Derya İlhan olduğunu söyledi.
Yerel gazetelerde çıkan “İl Başkanı tüzüğü bilmiyor mu?” haberlerine yanıt olarak açıklama yapan Görgöz, “Yapılan işte tüzüğe uygunsuzluk yoktur. Kemal Demirkırkan Pazar günkü kongreden sonra delegelerin oyu ile seçilecek olursa otomatik olarak İl Yönetim Kurulu Üyeliği’nden düşecek ve İl Yönetim Kurulu kararını ile yedekteki arkadaşlar sırası ile çağırılacak ve onun yerine geçecektir. Biz tüzüğümüzü biliyoruz” dedi