Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada



 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP'li Belediyelere "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Köksal, "CHP'li tüm belediyelerimizde önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde insana yatırım yapan ve insanı önde tutan, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir belediyecilik anlayışı hakim olacak" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından İhsaniye İlçesi ile Dereçine ve Yeşilçiftlik Belediyeleri'ne” hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İHSANİYE ŞEFAF VE HALKÇI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YÖNETİLECEK

CHP İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen'i ziyaret eden Milletvekili Köksal, Başkan Türkmen ve partililer tarafından belediye binası önünde karşılandı. Daha sonra başkanlık makamına geçerek Tunay Türkmen'i tebrik eden ve başarılar dileyen Köksal, "Öncelikle İhsaniye'li vatandaşlarımıza yerel seçimlerde partimize verdikleri destek dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak görevine başladı. Bizde Başkanımızı ziyaret ederek bir kez daha tebrik etmek istedik. Tunay Başkanımızla el ele vererek 5 yıllık süreç içerisinde seçim dönemimde verdiği vaatleri yerine getirmesi için çalışacağız. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte İhsaniye İlçemiz CHP'nin ‘sosyal belediyecilik’ anlayışı ile şeffaf ve halkçı belediyecilikle yönetilecek." dedi.

DEREÇİNE'DE DERMAN BELEDİYECİLİĞİ İLE VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK

Daha sonra CHP Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız'ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Köksal, "Dereçine Beldemizde 'Derman Belediyeciliği'ni hayata geçirip yurttaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde değerli Belediye Başkanımız Ömer Yıldız'la birlikte CHP'nin insan odaklı hizmet anlayışı ile halkımıza hizmet vererek projelerin hayata geçmesi için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

ARTIK HİZMET ZAMANI

Daha sonra Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal'ı ziyaret eden Köksal, Başkan Sakal'a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, "5 yıl sonra Yeşilçiftlik Beldemiz yeniden CHP’li belediye'ye kavuştu. Artık yerel seçimler öncesinde ne söylediysek hep birlikte yapmanın zamanı geldi. Yeşilçiflik bizden hizmet bekliyor. Yeşilçiftlik ve CHP'li tüm belediyelerimizde önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde insana yatırım yapan ve insanı önde tutan, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir belediyecilik anlayışı hakim olacak." şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Köksal, belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretlerinin ardından da gittiği ilçe ve beldelerde vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimlerde CHP’ye verdikleri destek için teşekkür ederek istek ve sorunları dinledi.