CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, geçtiğimiz hafta sonu Sandıklı ilçesinde gerçekleştirilen CHP kampını değerlendirdi.  Ercan, kampın Afyon tanıtımının yanında CHP’li Belediye Başkanlarının ufkunu geliştirdiğini belirtti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat partide basın toplantısı düzenledi



“Geçtiğimiz haftayı yoğun ve yorgun tamamladık. Ama mutlu ve keyifli bir yorgunluktu” diyen Ercan, “Sonuçları itibariyle olumlu izlenimler, tebrikler alıyoruz.  Türkiye’nin her yerinden Afyon’un tanıtımı açısından,  yerel yönetimimiz açısından önemli bir olaydı. Belediye Başkanlığı seçiminden sonra partimizin genel merkezi yerel yönetimler arasında bir koordinasyon sağlamak için bunları bir araya getirip ortak bir payda oluşturmak için toplanmak istediler. Birinci gün dinlence ikinci gün çalıştay olarak planlandı. Önce Abant, Kızılcahamam düşünülmüştü. Neticede bizlerin de gayretleriyle kampımızın Afyon’da olması sağlandı” dedi.



Güvenlik konusunda ciddi önlemler alınmasını sağlayan başta Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’la ilgili ve yetkili birimlere teşekkür eden Ercan, “Güvenlik tedbirleri yerindeydi. Hiçbir aksaklık yaşanmadı. Hatta kampın son günü Sandıklı ilçesinin Selçuk köyünde ki bir etkinliğe Genel Başkanımız katılamadığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Ben gideyim Genel Başkanım’ diyerek oraya aniden gittik. Aniden gitmemize rağmen gerekil tedbirler alındı. Hakikaten orada da çok güzel şekilde ağırlandık. Sayın İmamoğlu iyi ki de gitmiş. Bu toplantı iç bünyemizde yapılan bir toplantıydı. İlk gün ifade ettiğim üzere örgüt üyelerimizden yaklaşık 200 kişi de hazır bulundu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir açılış konuşması oldu. Belediyeler arasında ki koordinasyonun sağlanması, sağlıklı bir yapının oluşması Belediyelerimizin başarılı olması için ne gerekiyorsa yapıldığını bizzat toplantıda kendim gördüm” diye konuştu.



Çalıştay’ın Afyon’un tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyleyen Ercan, “Sulandırılmadan, şova dönüşmeden çalıştay amacına ulaştı. Güzel bir çalıştay oldu. Bunun Afyonkarahisar’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, çok iyi sonuçlar getireceğini düşünüyorum. Mart’ın sonu bahar diyorduk. Afyon’da ki eksiklerimizi bizlerde görmüş olduk. Samimiyeti gördük. İsmini vermeyeyim çok değerli sağa oy veren bir esnaf bana geliş gidişlerde Belediye Başkanlarımız Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a iletmem için hediyeler verdi. Sevgi var, çalışma ve şeffaflıkla bunları başarıp ileride inşallah mutlaka parlamenter sisteme döneceğiz” şeklinde konuştu.