CHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret Borsası ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

CHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret Borsası ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

 

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, ziyaretlerle ilgili şu açıklamaları yaptı:

 

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI ZİYARETİ

CHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Mühsürler ve Meclis Başkanlığına seçilen Ali Gürakar’a ziyarette bulunduk. 

Ziyaretimizde Başkan Mühsürler’e; hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, yeni döneminde de başarılar diledik. Ticaret Borsası, son yıllarda yaptığı faydalı yatırımlar sayesinde, üreticilerin ve Afyonumuzun gelişimine katkı sağlamıştır. Yeni döneminde, yarım kalan işleri tamamlarken, yeni yeni yatırımlara da adım atacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. 


Başkan Mühsürler’in Borsa seçimleri sonrasında  “siyasette bende varım” açıklamasını da taktir ve memnuniyetle karşıladığımızın bilinmesini isteriz. 


Değerli başkanımız Sayın Mehmet Mühsürler’e, Ticaret Borsası Meclis Başkanımız Sayın Ali Gürakar’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz. 

Ticaret Borsası Başkanı Mühsürler’de; CHP İl Başkanlığının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıllarca Afyon’da kitle kuruluşlarında hizmet verdiğini, bu görevleri süresince başarılı işlere imza attığını söyledi. Mühsürler,  Borsa’nın yeni yerinin inşaatının başlama aşamasında olduğunu, bununla birlikte, içinde alışveriş yerleri, restaurantların da olacağı kombine tesisin yapılacağını ve Afyonumuza kazandırılacağını ifade etti. Kombine tesisle birlikte Afyon’un şehir merkezi trafiğinde nisbeten rahatlama olacağı, aynı zamanda tesisin olacağı semtte de güzel bir hareketlenme sağlanacağını belirtti. 


Değerli Başkanımız Mühsürler ve Meclis başkanımız Gürakar’a başarılar diliyoruz. 

 

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Hüsnü Serteser’e ziyarette bulunduk. 

Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretimizde Başkan Serteser’e; “sevgili başkanım başarılarınızın  devamını diliyoruz. Allah muvaffak etsin. Sizin çıraklık döneminiz çoktan bitti, kalfalık dönemi ustalık dönemi de bitti, bana göre üstatlık döneminiz başladı. İnşallah Afyonumuz için hayırlı olur. Afyonumuz çok yönlü kaynakları, zenginlikleri olan bir kent, bunun bilincindeyiz. İş insanlarımız daha fazla üretim yapmaya, doğru yatırımları artırmaya, istihdamı artırarak ilimize ve ülkemize fayda sağlamaya hazır. 


Ticaret ve Sanayi Odamız da çalışıyor. Bunu geçtiğimiz yıllarda yaşayarak gördük. Bütün güçleri doğru değerlendirip, doğru teşvik ettiğimizde Afyonumuz daha hızlı gelişim sağlayacaktır. 


Sayın Serteser geçenlerde yaptığı bir açıklama da; “artık kırmızı yok, mavi de yok, hepimiz mor-beyaz için bir araya geleceğiz” dedi. Bu çok anlamlıydı. Ben de buna ilave de bulunarak; “Türkiye için Ayyıldızlı Bayrağımızın renklerinde, Kırmızı ve beyaz da buluşma zamanıdır. Türkiye için birleşme zamanı, Türkiye için bir olma zamanı, hep beraber olma zamanıdır” diyorum. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Kutuplaşmalardan hızla sıyrılıp hep beraber mücadele etmek zorundayız. Türkiye bir tane, başka Türkiye yok. Çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diyerek sözü Sayın Serteser’e bıraktık. 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaretimiz dolayısıyla teşekkür ederek “Öncelikle bu ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. Şahsım için söyledikleriniz de benim için gurur verici. İlk 3 dönemimizde Afyonkarahisar için cansiperane çalıştık. Ama bu dönem, ilk üç dönem kadar çalışmamız gerekiyor; Afyon’a hizmette zaten herkesin birleşmesi gerekli. Bunda hiç parti ayırmadan Afyonkarahisarımız için ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte yapacağımızı düşünüyorum. Sizin sözleriniz de bunu gerektiriyor. Bir tane Türkiye var, bir tane Afyonkarahisar var. Benim 3 dönemimim 2’sinde aday vardı. Seçim bitince rekabet ortamı da bitti. Artık Afyon’a hizmet için birlikte olma zamanı geldi. Bunu her 3 dönemde de böyle yaptık. İnşallah bundan sonra da öyle olacak. Büyük, önemli projelerimiz var. Paydaşlarımızla birlikte Afyon’u Süper Lig’e taşıyacak Yeşil OSB gibi, Sağlık Endüstri Bölgesi gibi projelerimiz var. Hep birlikte, tüm siyasilerimizle, tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışarak Afyonkarahisar’ın ekonomisine, ihracatına, istihdamına, üretimine inşallah katkı sağlayacağız. Tabii ekonomi alanında sağladığımız katkıların yanı sıra kültürel, sosyal aktivitelere de desteğimizi sakınmadık. Dolayısıyla bu dönemimizde de inşallah üç dönemlik çalışarak hizmetlerimizi Afyon için ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı. 
Yeni yönetime, yeni meclise tekrar başarılar diliyoruz.