Engin Altay Dinar ilçesinde 31 Mart yerel seçimler çalışmaları kapsamında katıldığı Millet İttifakı İYİ Parti seçim bürosunda partililer ile buluştu.

Millet İttifakı İYİ Parti seçim bürosunu ziyarette, CHP Gurup Başkanvekili Engin Altay, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İl Başkanı Nevzat Ercan, Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Başkanı Mevlüt Er, İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay şunları söyledi. Altay, “Mutfakta yangın var, pazarda yangın var, çiftçinin evinde yangın var,tarlada yangın var, ofiste yangın var, her yerde yangın var. Türkiye’de (EYT) ler var. Erken Emekliler Yaşa takılan mağdurlar var. Saffet Acar başkanımızın Millet İttifakının ona verdiği sinerci ile devam edeceğiz. Daha büyük hizmetleri hep beraber hayata geçireceğiz. Bir yüzleşme seçimidir bu bir karne seçimidir bu. Saffet Acar başkanın yaptıkları faaliyetler var geçmişte bu faaliyetleri yerine getirmediyse karnesi düşü olur ama ben biliyorum büyük çoğunluğunu türlü zorlulara rağmen yerine getirdi. Yerel seçim iktidara bir ders vermek için bir fırsat ekonomi, toplumsal barış, dış politika iyi gidiyorsa amenna. Ekonominin iyi gitmediğini ben biliyorum herkes biliyor mutfağınıza yansıyor. Pazara çıkarken annelerim ablalarım aldığınız harçlığın artmadığını hepiniz biliyorsunuz. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener’in beraber kurduğu Millet İttifak siyasette ismini altın harfler ile yazılacak. Demokrasi kahramanları diye tarihe geçicek.Dinar’da Millet İttifakının vucud bulmuş cisim bulmuş halini gördüm. Belediye Başkanımı da ilçe başkanlarımı da belediye meclis üyelerimi de tebrik ediyorum. Allah sizi iyileri Türkiye’nin ve Türk Milletenin yanında olmasını diliyorum. Seçim zaferinizi şimdiden tebrik ediyorum.” diye konuştu partililer ile toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve beraberindekiler Şuhut ilçesinde ki programı kapsamında ilçemizden ayrıldı.

KAYNAK DİNAR GÜNDEM GAZETESİ