AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Twitter üzerinden CHP'ye sert tepki gösterdi.

Özkaya, paylaşımlarında CHP'yi "İslam düşmanı, gerici, faşist, üretim, yatırım ve teknoloji düşmanı bir parti olmakla" suçladı.

İŞTE O O PAYLAŞIMLAR!..

 1.Dünya Savaşı sonrası Mondros Mütarekesi ile Osmanlı/Anadolu toprakları işgal edildi.Millet kendi kurduğu yerel teşkilat İle vatan savunmasına başladı.Sultan Vahdettin’in görevlendirmesi, para ve insan kaynağı sağlamasıyla Mustafa Kemal öncülüğünde İstiklal Mücadelesi başladı.

Meclisi Mebusan’ın Misakı Milli Kararı alması üzerine İngilizler tarafından dağıtılmasıyla 23 Nisan 1920’de Büyük Millet Meclisi toplandı ve Türkiye Devleti kuruldu.BMM, hem Devleti kurdu, hem İstiklal Savaşını yönetti. Başkomutanlık Kanunu ile başlayan tartışma, Zafer sonrası Lozan Konferansı ile ayrışma iyice belirginleşti. 2. Grup ve Bağımsızların karşı çıkması ile Lozan’ın kabul edilmeyeceği anlaşıldı. Ali Şükrü bey cinayeti üzerine 1.Meclis seçim kararı aldı ve kendini tasfiye etti.2.Meclis’te 2.Grup ve Bağımsızlar yoktu, 1.Grubun da çoğu yoktu.

İstiklal Savaşını tüm Millet beraber yaptı.CHP diye bir parti yoktu.İstiklal Savaşının büyük komutanları ve 1.Meclisin kahraman üyeleri olmadan oluşan CHP, Atatürk döneminde milli, yerli, devletçi ve kalkınmayı esas alan bir yapı oluşturdu. Bu tamamıyla Atatürk’ün öncülüğünde oldu.

Atatürk sonrası İsmet İnönü ile kalkınma ve yerlilik kavramı gitti,daha despot,diktatör ve Amerikancı bir yapı geldi.Şakir Zümre Silah Fabrikası,Nuri Demirağ Uçak Fabrikası ve Nuri Kıllıgil silah fabrikaları kapatıldı veya patlatıldı.Tam Amerikancılık Mandacılık zihniyeti geldi.

Bugünkü CHP, İsmet İnönü dönemi CHP’sidir.İçinde din olarak İslam’ı barındıran her şeye düşmandır.Yerli ve Milli her üretim ve teknolojiye düşmandır.Türkiye’nin dostlarına düşman, düşmanlarına dosttur.CHP zihniyeti 1940’lı yıllara çakılı kalmış, gerici ve faşist bir zihniyettir.