CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve ekibi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır'ı ziyaret etti. Yalçın Görgöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve ekibi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır'ı ziyaret etti. Yalçın Görgöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:


Bugün Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü  ziyaret ettik. 
İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çogay, İl Başkan Yardımcısı Tuncer Serdaroğlu, İl Başkan Yardımcısı Fevzi Şahancan ve İl Sekreterimiz Sadullah Şahin’le birlikte, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Mehmet Tanır’ı ziyaret ettik. 

İlimize kültür ve turizmle ilgili yapılan yatırımlar ve bu alanlardaki gelişmeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İnşaatı devam eden Yeni Müze kompleksi, Frig Vadisi ve Eski Müze ile ilgili durum değerlendirmesi yaptık. 

Ayrıca Sayın Tanır ve ekibinin emekleriyle oluşturulmuş Yumurta Sanatları Müzesi’ni gezdik. Çok etkilendik, çok da beğendik. Bu oluşturulmuş  müzenin, yeni müze kompleksi bittiği zaman oraya taşıyacaklarını belirttiler. 

Biz CHP İl Başkanlığı olarak, kamu kurum ve kuruluşlarını, özel sektörü, iş dünyasını sürekli ziyaret edip, karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Kamuoyunda ve bizim tarafımızda oluşan birtakım  soru işaretleri varsa onlar hakkında bilgi ediniyoruz. Tesbit ettiğimiz eksiklikleri bildiriyor, gerekli uyarıları uygun bir üslupla yaparak, daha güzel, daha sağlıklı bir yapının oluşması için katkı sunuyoruz. 

Kültür ve Turizm İl Müdürümüze, müdür yardımcılarına ve değerli çalışma ekibine gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.