CHP İl yöneticileri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ederek Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarının yayın anlayışına teşekkür ederken, basındaki birlik ve beraberlik çalışmalarını takdirle izlediklerini belirttiler

CHP Afyonkarahisar İl yöneticileri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler.

CHP il Başkanı Nevzat Ercan başkanlığındaki CHP heyetini Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Sezer Küçükkurt, H. Hakkı Özsoy, Canser Kuzu, Muammer Türker ve Mehmet Abdioğulları karşıladılar.

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin çalışmalarını tekdirle izlediklerini belirten CHP il Başkanı Nevzat Ercan, “Malumunuz olduğu üzere partimizin genel merkezi tarafından Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na atandık. Partimizdeki fikir ayrılıklarına çözüm üretmek, derleyip, toparlayıcı bir rol üstlenmek üzere bu göreve layık görüldük. Yeni yönetim kurulumuzu oluşturmak için yola çıktığımızda partililerimizden büyük bir teveccüh gördük. Bir çok isim yeni yönetimde yer almak için müracaatta bulundular. Yönetim listemizi hazırlayarak Genel Merkez’in onayına sunduk ve sonrasında yeni yönetim kurulu olarak görevi üstlendik. Yerel seçime yönelik çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

CHP’nin Afyonkarahisar’da bir çok belediyeyi kazanmak için çalışacağını, bunun yanı sıra Ankara’da partiler arasında sürdürülen ittifak çalışmalarını da dikkatle izlediklerini belirten CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, “Afyonkarahisar basınının saygın isimlerinin öncülüğünde hayata geçirdiğiniz birlikteliği takdirle izliyoruz. Afyonkarahisar basını bizlere de hep yer vererek demokrasinin işlerliğine katkı sunmaktadır. Hem bu çalışmalarınız nedeniyle, hem de birlik ve beraberliğiniz nedeniyle tüm basın camiası adına sizleri kutluyoruz” dedi.

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ise yeni dernek binalarında ilk ağırladıkları konukların CHP heyeti olduğuna dikkat çekerek, “CHP heyeti bizden randevu istediğinde yeni dernek binamızın hazırlandığını ve ziyaretleri dernek binamızda kabul edeceğimizi belirterek biraz zaman tanımalarını istemiştik. Bugün yeni dernek binamızda ilk buluşmamız. Bu dernek binamız bizlere Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tahsis edildi. Afyonkarahisar basınının gösterdiği birlik ve beraberlik çabalarına sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da değerli bir jestle karşılık vererek Karaman iş merkezindeki bu büroyu basın mensuplarına tahsis ettiler. Biz de dernek imkanlarımız ile tefrişatını gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde resmi açılış törenimiz ile dernek binamız tam manasıyla faaliyete geçecek. Açılış törenimizde teşekkürlerimizi belirtecek olsak da bu vesile ile bir kez daha sayın Belediye Başkanımıza bizlere bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyoruz” dedi. Afyonkarahisar basın camiasının tamamının milletinin ve devletinin yanında, demokrasinin önemine inanan bir yapıya sahip olduğunu belirten Küçükkurt, “Tüm basın kuruluşlarımızda her siyasi görüşten fikirlere rastlamak mümkündür. Bu manada Afyonkarahisar basınının hakkını temsil etmek gerekir. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği çatısı altında hem mesleğimize hem de memleketimize yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.