CHP’DE ROZET TÖRENİ YAPILDI CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe yönetiminde gerçekleşen istifaların ardından göreve yeni başlayanlara rozet takma töreni yapıldı.
CHP İl Başkanlığı binasında gerçekleşen törende konuşan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, göreve yeni başlayanlara ‘Evinize hoş geldiniz’ diyerek, “Ülkede barış, huzur, bolluk, bereket isteyen ve herkesten yana olanları CHP çatısı altına çağırıyoruz. CHP içinde ve Türkiye genelinde birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Afyonkarahisar’da gerçekleşen çalışmaların çok büyük ses getireceğini düşünüyorum” diye konuştu.
İl Başkanı Yalçın Görgöz ise, CHP’nin iktidara emin adımlarla yürüdüğünü ifade ederek, “Partimize yeni isimler katılacak. Siyaseti seven, ilimizde yaşayan ülkenin geleceğinden kaygı duyan AK Parti’ye dahi oy vermiş olanları tüm yurttaşları CHP’ye davet ediyoruz. Partimiz için çalışan herkes için partinin kapıları her zaman açıktır. CHP kimsenin değildir, halkın partisidir ve öyle de kalacaktır. CHP’de disiplin çalışacaktır. Partimiz emin adımlarla ilerliyor” dedi.
Konuşmaların ardından Merkez İlçe Başkanlığı’na atanan Dr. Kemal Demirkırkan ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine atanan Dr. Mehmet Ecer, Özlem Dişyar, Şaduman Balta ve Murat Balkır’a CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve İl Başkanı Yalçın Görgöz tarafından rozetleri takıldı.
Ayrıca tören öncesinde CHP Afyonkarahisar teşkilatı tarafından CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın doğum günü kutlandı. Dokuzcan, pastasındaki mumları üflerken, CHP’nin Afyonkarahisar’da iktidar olmasını diledi. MERVE MORKAYA (İHA)