ÇETİNKAYA’YA SEÇİM ÇALIŞMALARINDA AİLE DESTEĞİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın seçim çalışmalarına ailesi de destek veriyor.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmalarında en büyük desteği ailesinden görüyor. Çetinkaya'yı eşi Sultan Çetinkaya ve küçük kızı Gökçen çalışmalarında yalnız bırakmıyor.



 

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

"Seçim çalışması gibi değil, bayram gibi, ziyaret gibi... uğruna her türlü cefayı göze aldığımız, alacağımız hemşerilerimizi eşim Sultan hanım ve kızım Gökçen desteğiyle ziyaret etmeye, hasbi hal etmeye devam ediyoruz. Mutlu insanların yaşadığı Afyonkarahisar’a az kaldı." diyerek ailesi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan MHP Belediye Başkan Adayı Çetinkaya'nın paylaşımı binlerce Afyonkarahisarlı tarafından beğeni aldı.



EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ

Seçim çalışmaları kapsamında akşamları ev ziyaretlerinde bulunan Çetinkaya'ya ziyaretlerinde eşi Sultan Çetinkaya ve küçük kızı Gökçen’de eşlik ediyor. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana Fatih Çetinkaya'yı yalnız bırakmayan Sultan Çetinkaya, ziyaretlerde özellikle bayanlardan gelen sıkıntı ve talepleri not ederek eşi Fatih Çetinkaya'ya iletiyor. Eşinin yanında olmasının kendisine güç verdiğini dile getiren Fatih Çetinkaya bu desteğin her zaman kendisine moral olduğunu söyledi.

 

DÜN OLDUĞU GİBİ YARINDA HEMŞEHRİLERİMİN ARASINDA OLACAĞIM

Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Fatih Çetinkaya bu kapsamda Afyonkarahisar'ın her köşesine ulaşmaya çalışıyor. Ziyaret ettiği işyeri, esnaf, sivil toplum kuruluşlarında Afyonkarahisarlıların yerel hizmetler konusundaki şikâyetlerini ve beklentilerini dinleyen Çetinkaya, "Allah'ın izni Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimizin teveccühü ile görev nasip olursa seçim öncesi ve seçim zamanı olduğu gibi her zaman hemşerilerimin arasında olacağım. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle belediyeyi birlikte yöneteceğiz ve aramızda hiç bir engel olmayacak." dedi.

 

İSTİHDAMA DAYALI YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ

Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Çetinkaya, "Yol, su, kaldırım kısacası alt ve üst yapı çalışmaları Belediye hizmetlerinde asli görevdir. Bunlar zaten olağan yapılması gereken hizmetler. Biz Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle birlikte sosyal, kültürel, ekonomik ve istihdama dayalı bir yönetimi hep birlikte gerçekleştireceğiz. İlimizde işsizliğe çözüm bulmak için çaba sarf edeceğiz. Afyonkarahisar'ın adını tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyuracağız. Boş laf ve hayali projelerle oy avcılığı yapmadık yapmayacağız." diye konuştu.