Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, “Afyonkarahisar,tarihte Evliya Çelebi’nin bahsettiği kültür şehri hüviyetini yeniden kazanacak. Yerel değerlerimiz ulusal ve evrensel boyuta taşınacak ve Afyonkarahisar hak ettiği yere kavuşacaktır” dedi.

 

Risus Sanat’ın hazırladığı Onur Yalçın’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Seyhun Sertan’ın yaptığı “Hemdert Pürneşe” adlı tiyatro oyununu izlemeye giden MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, sergilenen tiyatro oyununa hayran kaldı. Tiyatro oyununu izlerken hem gülen hemde hüzünlenen Çetinkaya, Tiyatro oyunu sonrası oyuncuların göstermiş olduğu performansı ayakta alkışladı. Oyuncularla tek tek tokalaşarak tebrik eden Çetinkaya, bu tür etkinlikleri desteklediklerini ifade etti.

 

ÇETİNKAYA, “KÜLTÜR VE SANAT ALANINDA MARKA OLACAĞIZ”

1 Nisan’dan sonra Afyonkarahisar’ın kültür-sanat alanında ülke genelinde marka olması için çalışacaklarının sözünü veren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, sanatın her alanında kendisini göstermek isteyenleri destekleyeceklerini vurguladı. Çetinkaya, “Bir şehrin yaşam standartlarını yükselten kriterlerden birisi de kültür ve sanattır. Eğer kültür ve sanatta gerideyseniz, yaptığınız yolların, binaların hiç bir kıymeti yoktur. Vizyon projeler kapsamında hayata geçireceğimiz kültür ve sanat yatırımları ile öncü olmayı hedefliyoruz. Afyonkarahisar, tarihte Evliya Çelebi’nin bahsettiği kültür şehri hüviyetini yeniden kazanacak. Yerel değerlerimiz ulusal ve evrensel boyuta taşınacak ve Afyonkarahisar hak ettiği yere kavuşacaktır” dedi.